Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O to prawdziwy powod, dla ktorego Polki obcokrajowcow.

Polecane posty

Gość gość

Polki wola obcych z bardzo prostego powodu jakim jest KOMPLEKS NIZSZOSCI. Polki od malego sa programowane na zachod, ze to co na zachodzie to lepsze, a to co slowianskie (zwlaszcza byly blok sowiecki) to najgorsze s****wo... Wakacje w Polsce dla Polek? NUDA! Co innego jakies kanary, czy Hiszpania... Polscy faceci to chodzacy kawalek smierdzacego gowna, tak mysli wiekszosc Polek o Polakach. Mysla tak bo byly od malego wychowywane w przekonani, ze na zachodzie wszystko jest lepsze, pogoda, jedzenie standard zycia... faceci... WSZYSTKO! Co jest gowno prawda. Za taki stan rzeczy odpowiadaja telenowele, filmy typu "Vicki Christina Barcelona", naoglada sie jedna z druga takiego syfu, naslucha sie od malego jacy to faceci na zachodzie (Hiszpania, Portugalia, Wlochy, Francja itd.) sa mescy i romantycznie, a potem tworzy sobie w nieswiadomosci obraz, ze tylko facet z zachodu, albo nikt! Prawda jest taka Polaku, ze mozesz wygladac, Hiszpan, ubierac sie jak Wloch, byc romantyczny i czuly jak Francuz, oraz byc namietny jak Portugalczyk, a Polka i tak cie bedzie miala w d***e, tylko dlatego, ze urodziles sie w Polsce... to jest smutne, jak bardzo polskie kobiety sa zakompleksione... I teraz podam przyklad, ktory mnie zmotyeowal do napisania tego. Wczoraj poznalem POLAKA, ktory w Hiszpani prowadzol szkolenie dla Polakow 90% szkolonych to byly kobiety. Szkolenie bylo w jezyku hiszpanskim. Ponad 20 dziewczyn bylo zapatrzone w niego jak w Boga, nawet sie dziwily, ze tak dobrze zna polski. Gdy powiedzial im, ze jest Polakiem z tych ponad 20 panienek rozmawialo z nim 3... TRZY! Reszta go olala, za to, ze jest Polakiem, a nie Hiszpanem...

Gość gość
Ja sam nigdy bym ze wzgledow historycznych nie wzial banderowskiej ukrainki. Natomiast podobaja mi sie Bialorusinki. I Polki maja podobnie... nie wezma Polaka bo ich umysly od malego byly programowane, ze Polak = smiec, syf, s****wo itd. a facet z zachodu to egzotyczny rarytasek. Takie przekonania sa gleboko zakorzenione w nieswiadomosci i nie da sie tego tak latwo zmienic. Polki zwyczajnie uwazaja slowian za gowno, a latynoskow za goracych czulych facetow z ikra (co jest gowno prawda).

Gość TV pralnia mózgu
TV to pralna mózgów durnych peezd, niestety

Gość gość
15:04 na facetow tez to tak dziala. Przyklad: wolalbys polskiego malucha, czy lamborghini?

Gość polki to szmaty i kłody
polki to szmaty i do tego kłody, i nie potrafią obciągać, kto by chciał takie miernoty brać, chyba tylko desperaci, są 100X lepsze laski za granicą i nie udają jèbanych księżniczek jak píerdone polki z hooj wie jakimi kompleksami, widze lub słysze polke to omijam to gòwno z daleka

Gość maluch ok
gość dziś 15:04 na facetow tez to tak dziala. Przyklad: wolalbys polskiego malucha, czy lamborghini? Zgłoś na hooj mi lamborghini? nie jestem szpanerem

Gość gość
Swoje trzy grosze dokladaja tez program z TVN, ktore pokazuja obrazki jak to kobiety z europy wschodniej prowadza wspaniale zycie w Grecji, albo w Hiszpanii (nie wazne, ze Grek i Hiszpan to z natury leniwy czlowiek i pracuje jako bagazowy w hotelu trzygwiazdkowym) wazne, ze sie moze pochwalich przed reszta kolezanek (ktorego takiego faceta nie maja), ze "patrzcie o to jestem lepsza od was bo mam egzotycznego faceta". Co nie jest tak? JEST! :) Miejsce urodzenia faceta i kompleksy Polek to jedyne powody przez ktore faceci z Polski sa pogardzani przez swoje rodaczki.

Gość wincenty drogowskaz
Polki to koorfy, omijam z daleka te szmaty

Gość gość
Polscy mężczyźni stoją na ostatnich miejscach w rankingach międzynarodowych. Zachodnie kobiety nie chcą ich za partnerów. Rzadko bywają z nimi w związkach.

Gość gość
Polscy mężczyźni stoją na ostatnich miejscach w rankingach międzynarodowych. Zachodnie kobiety nie chcą ich za partnerów. Rzadko bywają z nimi w związkach.

Gość gość
15:20 bo to jest wlasnie efekt programowania kobiet od malego, ze slowianie to syf... Muzulmanka np. nigdy w zyciu nie zwiaze sie z niewiernym... dlaczego? Dlatego, ze muzulmanie po pierwsze izoluja swoje kobiety od innych i trzymaja je krotko, oraz po.drugie sa programowane od malego, ze to co zachodnie to suf a najlepsze jest to co islamskie.

Gość gość
A wmawianie Polkom, ze Polacy to menele (w co pozniej one wierza, i widza to co chca widziec), ni jak sie ma do rzeczywistosci, bo margines spoleczny jest w kazdym narodzie!

Gość gość
15:20 kasa misiu kasa!

Gość gość
' gość dziś Wakacje w Polsce dla Polek? NUDA! Co innego jakies kanary, czy Hiszpania... ' Kanary akurat należą do Hiszpanii mimo że geograficznie Afryka, poducz się trochę zanim zaczniesz głupoty opowiadać (głupiego żadna nie zechce)

Gość gość
15:36 nie wazne, chodzilo o przekaz. I jestes potwierdzeniem tego, ze uwazasz Polakow za idiotow, bo bedziesz widziala tylko t o chcesz widziec i w co wierzysz. Mozg dziala tak, ze bardzo lubimy miec racje i robimy wszystko, zeby ta racje potwierdzic (ty wlasnie potwierdzilas moja). Jak to mowil goebells "klamstwo powtorzony 1000 razy staje sie prawda". Polki uwierzyly w klamstwo o Polakach nierobach, pijakach, cpunach itd. pomimo, ze wedle danych statystycznych Hiszpan jest wiekszym nierobem niz Polak. No ale jest Hiszpanem...

Gość gość
Goracy latino przyjdzie z roza w zebach i bedzie spiewal pod balkonem, bo tak przeciez bylo w latynowskiej telenoweli, albo innym filmie Allena. Natomiast Polak przyjdzie zapuszczony, napierdolony i bez wyplaty, ktora wlasnie przechal, bo przeciez tak bylo na PRLowskim filmie... :O PROGRAMOWANIE, PROGRAMOWANIE i jeszcze raz PROGRAMOWANIE Polek od malego, ze facet na zachodzie jest Bogiem, a Polak to gowno... a potem Polki widza w to co wierza, wierza w to co im bylo kladzione do glow.

Gość gość
Autorze, z zagranicznym obywatelstwem jest łatwiej zagranica :P

Gość gość
polki to durne szmaty i worki na sperme dla murzynów i ciapatych

Gość islam jest ok
dlatego islamiści mają racj****abe trzeba trzymać krótko, lać po ryju, i traktować gorzej niż psa, innaczej im palma odpíerdala

Gość gość
16:01 nikogo nie trzeba bic. Polki zwyczajnie otrzymaly c*****e programy (wzorce przy wychowaniu) i tyle. Do tego dochodzi kompleks nizszosci, chca sie czuc kims bo podczas calego procesu im wkladano, ze tylko dzieki facetowi z zachodu beda kims i tyle.

Gość gość
Kobieta potrzebuje 4 zwierząt: - lisa w szafie, jaguara w garażu, tygrysa w sypialni i osła, który by za to wszystko zapłacił. A POLSKIE CHŁOPKI ROZTROPKI NIECH SIĘ NIE ROZMNAŻAJĄ...CHAMY I PROSTAKI...

Gość gość
16:09 dostrzegasz tylko chamow i prostakow, bo takie wzorce polskiego faceta zostaly ci w podane. :) innymi slowy widzisz to w co wierzysz.

Gość gość
Ja sobie odpuscilem podrywanie, polki nie chca polakow bo nie. Szkoda czasu

Gość Vitaly       Arkhanhelsky
Bo babom trzeba założyć homonto! Założyć homonto i zaorać nimi pole!

Gość gość
napisze cos z mojej perspektywy. jestem polka mieszkajaca za granice. bylam wczesniej w zwiazku z anglikiem, a teraz z rosjaninem. dlacego nie z polakiem? bo nie spotkalam zadnego, z ktorym moglabym myslec o powaznym zwiazku. mam kolezanki w zwiazkach z polakami. po prostu spotkaly fajnych i ulozyly sobie z nimi zycie.

Gość gość
Malo polek odpisuje w tym temacie tzn ze prawda :D

Gość gość
polki sa po prostu posrane i tyle. Wola byc bite przez muzulmanina niz kochane przez Polaka.

Gość gość
Polak to dziot. Kto by sobie chciał komplikować życie z paskudnym goło/du/pcem? Wiadomo, że jak obcokrajowiec to bogaty i kasę ma albo przynajmniej jest szansa, że ma.