Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kołbuc przestań nazywać siebie "gościem od namysłowa"

Polecane posty

Gość gość

bo to sugeruje, że jesteś kimś, a wszyscy wiemy, że to nieprawda nazwa DEBIL OD NAMYSŁOWA będzie dużo bardziej adekwatna, zarówna z powodu idiotyzmu twoich wypowiedzi jak i faktu twojego byłego pobytu w wariatkowie, jak i nieuniknionych przyszłych. Bo że będą następne nie ulega wątpliwości, jako że masz solidnie nasrane pod kopułą 🖐️

Gość gość
Zrozum że nie jestem debilem rozumiesz co ja ci zrobiłem że tak mnie obrazasz i nienawidzisz co jedyne co Potrafisz to kazdego obrazić wysmiac zgnoic tak ja staram się od kilku dni być do ciebie miły a ty mnie obrazasz jest wigilia i przez cały okres aż do 1 stycznia masz być dla mnie miły

Gość gość
I nie jestem żadnym smieciem podaj mi powód dlaczego jestem smieciem i debilem co ja ci zrobiłem przecież to ty mnie obrazasz wyzywasz gnoisz Niszczysz mi psychike to ciebie powinienem nazywac debilem mitomanie to że byłem w psychiatryku to nie znaczy że jestem debilem czy wariatem bo po pierwsze lecze się z depresji po drugie myślisz że chce mieć depresję ja zgłosiłem się do szpitala bo chce by mi pomogli to takie trudne do zrozumienia to ty mnie gnebisz gnoisz wysmiewasz i pytam za kogo ty się uważasz co?

Gość gość
Obejrzyj