Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość29ipół

JAK ZNALEŹC SENS ŻYCIA ??? Pomóżcie proszę !

Polecane posty

Gość gość29ipół

Mam kryzys dużego formatu i to od wielu lat. Wiem - 30 lat. Nie dorobiłem się niczego bo słabo zarabiałem, poza tym był czas że nie miałem pracy. Nie mam samochodu, prawko mogę zrobic ale narazie nie mam po co. Oszczędności praktycznie ZERO. Od zawsze samotny. Najgorsze jest to, że bardzo zależy mi na miłości i naprawdę w nią wierzę. To mnie przeraża bo ciągle zakochuję się w obcych mi dziewczynach i całymi nocami o nich myślę. Wystarczy, że pogadam krótką chwilę, dziewczyna uśmiechnie się a ja już bym się żenic mógł. Oczywiście nie ze wszystkimi ale widzę, która jest wartościowa. Nie wiem od czego mam zacząc aby dojśc do tego momentu kiedy będę miał szanse na udany związek. Pogada ktoś ?

Gość prawictwo pospolite 114
wyglądasz na desperata.. Kobiety boją sie samców alfa , ale za desperatami też nie latają

Gość gość29ipół
Masz sporo racji, możliwe że jestem desperatem. Ale kto by nie był ? W takim wieku i nic. Kto by nie był kolego ?

Gość gość
I teraz będzie już jeszcze gorzej.

Gość gość29ipół
Co chcesz przez to powiedziec ? Z czym będzie gorzej ?

Gość gość
Trzydziestka na karku? DASZ RADE zmienic wszystko co chcesz i wyjsc na prosta. Jeden warunek: uloz plan dzialania i... zacznij go realizowac. Nie poddawaj sie, nawet jesli cos sie nie bedzie udawalo. Najwieksi ludzie na swiecie sa tam gdzie sa, bo sie NIE poddaja, walcza, sa uparci. Ci ktorzy "pekna" nie osiagaja celow, choc maja wszystkie atuty w rece. Pozdrawiam.

Gość gość29ipół
ale z Wami to jest rozmowa :( NIe wiem czy ja wytrzymam tak do starości. Przez samotnośc to można się wykończyc :(

Gość gość29ipół
Dzięki za taką odpowiedź ;) Właśnie takiej rozmowy potrzebuję. KIm jesteś ? U mnie problemem z wytrwaniem jest brak cierpliwości i marzycielstwo. To trudne cechy ale chyba da się nad nimi pracowac co ? :)

Osoba i nizsza forma dualizmow snu w pol śnie w swiatach ktore sa dla Wyzszego dobra to cos co Tworzy Brahman a w nim N?NEMb. poza tym... kazdy ma wybór, ALE JEST JAK JEST POKI NIE PRZEBUDZA SIE CI KTORZY SNIA I TO WAS BOLI DEMONY. :]. i tyle ...nie istanieje nic poza poznaniem Naszej Natury choć to prawie ciężka droga, ciężka lub niekoniecznie, ale moze i tez długa Kalpy nieskończoności niż znów tu traficie, moze albo oczywiste, ciekawe. Sat wcuiaz czuwa i chce zostac Ostatnim Bogiem ja mu wierze i bede zaraz przed nim. xD

Gość gość29ipół
akimke Nie bardzo rozumiem Twojego wpisu. Fajny opis za to :P

Sensem życia jest Nembutsu . Duch Brahman, Akasha , caly logos i my nieidentyfikującym sie z nim na rożnych płaszczyznach siebie- samoświadomości . Dar Boga i Boga świadomości kiedy sie to Zaczęło będzie się powtarzać bo mamy czas,.,

Gość gość29ipół
akimke powiesz mi w co wierzysz ? Jakiego jesteś wyznania ?

Gość gość29ipół
Sam piszesz te teksty czy wklejasz ?

Gość gość
idź do zakonu ale tylko faktycznie to je/zu/s nadaje zycie sens

gość29ipół dziś No musze pamietac o tym jak siła Wyższa się zlitowała i iluminowała mnie do świadomości o których niejako pamiętałem ale upadl caly rozum ludzki i wszystko inne.xD Wszystko jest Doskonale w To wierzy moja wyzsza strona tego samego medalu, zreszta po co pytania w co kto wierzy kazdy jest we snie, mozna tak przyjac a przynajmniej we śnie półśnie

Ale jesteśmy Jednością, niektórzy śnią ale to jest skomplikowane czemu śnimy, ja oczywiście wiem i niektórzy którzy wiedza to chyba dlatego bo ja tak bredzę. A dobro i zlo to ja juz dawno zidentyfikowalem w Nembutsu albo niekoniecnzie a wy nie :D. xD Niebo jest, ale tu na ziemi to wielki test Przeciwienstow Boskosci wszystkich z Nas.