Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doctor Evil

Spedzilem 6 tygodni w psychiatryku widac po mnie? Fota

Polecane posty

Gość gość
Podobasz mi się ::)

Gość gość
znowu ty, zj***e

Gość gość
To nie jest zdjęcie autora tylko Filipka, a jeśli się mylę daj zdjecie tych rzekomo drogich okularów ktorymi się chwaliłeś.

Gość gość
Przecpane oczy od lekow, tylko 6 tygodni? Ja ponad 2 miesiace, ale glownie dlatego, ze leki byly przeze mnie odrzucone.

Gość gość
Autorze, to prawda, że jesteś biseksualny?

Leki bralem miesiac, leczenie mialem pod koniec 2012 bo bylem tak chory ze nue moglem funkcjinowac :). W s,pitalu bylem 2014 a pojechalem bo i tak nie mialem nic do stracenia....

Gość gość
Eee to dawno byles, ale oczy masz niezle przecpane. Mnie zmusili, powiedzieli, ze jak dobrowolnie sie nie zgodze to w kajdankach mnie policja bedzie eskortowac. proba samobojcza prawie idealnie zaplanowana. Jak widac z marnym skutkiem. A w szpitalu byla kolejna ale pech chcial, ze akurat wspollokatorka weszla. I tak mam zj****e zycie.

Ja dostawalem na leb w domu. Myslalem zeby wyjsc i ludzi zabijac. Jak mowilem to lekarce przed szpitalem to ja przekonalo i mialem skierowanie do sokolowki. Ja myslalem ze bede tam max 3 tyg a te chvje mnie trzymaly potem mowilem lekarce ze stad uciekne mialem tez wolne spacery to moglem se spacerowac no ale ona mnie przekonala zebym jeszcze posiedzial te dwa tygi to siedzialem przytylem jak wieorz z 7kg tam :/