Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi was deseczki, ani piękne ani seksowne ani kobiece co najwyżej dziewczynka

Polecane posty

Gość gość

albo chłopczyk i nic więcej :D Gdybym ja była deska to bym 1. Powiększyła te krosty 2. Pogodzilabym się że staropanienstwem bo tylko to was czeka (no chyba że pozwolicie by was partner zdradzał, chodził na dzi/wki regularnie żeby mógł raz na jakiś czas poczuć prawdziwą kobietę ;) ) Żaden mężczyzna nie chcę pół kobiety czy też chłopczyka bez ptaka :D Wyglądacie śmiesznie, żałośnie zwłaszcza w stanikach, kostiumach kąpielowych a najbardziej komicznie w głębokich dekoltach :D Haha :D

Gość gość
Buhaha dokładnie. Wiele sie z nich broni "mam powodzenie " itp. Ale u kogo ? :D u pedofilow :D:D:D

Gość gość
Zieeeeeew

Gość modlishqua
Przynajmniej po 50tce nie będę mieć zwiędniętych worów zwisających do kolan :>

Gość romantyczny arek
autorka durna peezda( pewnie młoda siksa z gimbazy ), bo cycki nie mają nic wspólnego z niczym, jestem facetem i rozmiar cycków czy nawet ich brak u dziewczyny jest dla mnie nie istotne, bardziej liczy się charakter i podejście do życia, wole miłą i uśmiechniętą bez biustu niż sztuczną nudną lalke z dużymi jak balony, bleeee

Gość 43 cm w bicepsie
nieektóre deski są fajne,zalezy od dziewczyny;)

Gość gość
romantyczny arek to z pewnością decha z kompleksami :D nie podszywaj się pod faceta bo się tylko kompromitujesz :D co z tego że w wieku 50 lat mały biust będzie ładny jak przez te najlepsze lata to duży biust będzie najbardziej pociągający a po 50 to wszystkie dechy będziecie i płaskie i pomarszczone :D

Gość gość
ale ty jesteś żałosna kretynko ,ja mam cycki ale szczerze jakbym miała mieć twój mózg to bym je oddała

Gość gość
a wiesz dlaczego? bo ktoś z twoim upośledzonym mózgiem nadaje się tylko do p********ia ,do niczego więcej

Gość gość
więc albo jesteś suczką której nie wyszło z jakimś kolesiem albo jesteś kolesiem którego nie chce nawet płaska ,tylko te dwie możliwości :-)

Gość gość
Post założyła trąba z wielkimi cycami której nikt nie chce i jest samotna do bólu i złośliwa, że innym się układa a jej nie.

Gość gość
jeśli baba to oczywiste ze z tym zestawem braku ,bo jakiś fiuteczek jej nie chce,załosne :-)

Gość gość
Akurat nie jestem deseczką bo mam średni biust, ale już widzę, ze jesteś zawistna do bólu :) Pewnie do tego gruba. No to Ci napiszę, że łatwiej jest szczupłej powiększyć biust bo to kwestia jednego zabiegu, niż grubej stac się szczupłą :P taka prawda...

Gość gość
00.37 Widać że nie masz pojęcia o czym piszesz. Krótki zabieg? Żarty. Ogarnij przynajmniej podstawy tematu.

Gość patologia leci na cycki haha
koorfa, ale wy baby jesteście durne, myślicie że tylko cyckami zwojujecie świat??? Co za idiotki. To są tylko CYCKI!!!! Do karmienia niemowlaków i koniec. Tylko pustaki się przejmują takimi drobiazgami.

Gość romantyczny arek
gość wczoraj romantyczny arek to z pewnością decha z kompleksami smiech.gif nie podszywaj się pod faceta bo się tylko kompromitujesz smiech.gif co z tego że w wieku 50 lat mały biust będzie ładny jak przez te najlepsze lata to duży biust będzie najbardziej pociągający a po 50 to wszystkie dechy będziecie i płaskie i pomarszczone smiech.gif Zgłoś co za bzdury, jestem facetem, mam fotke fiuta wkleić czy co?

Gość gość
nawet jakbyś wkleił nie uwierzyłaby ze to twój bo ona fiuta nigdy nie widziała i uważa że każdy oszukuje że go ma :-)