Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Rodzina mi dokucza że zostanę Stara Panna

Polecane posty

Dzisiaj bawiłam się z moimi kotami a ojciec do mnie, ze może lepiej bym faceta zaczęła szukać, a nie tylko kotami się zajmuje. To nie pierwszy przytyk z jego strony. Corazczęściej zdarza się, ze mi dokuczaja a mam tylko 25 lat i nieudany związek za sobą.

Gość gość
Zacofana ta twoja rodzina, w obecnych czasach dziewczyny nie śpieszą się do zamążpójscia bo po co dziecko można urodzić będąc dobrze po trzydziestce więc nie masz się co spieszyć.

Gość prawictwo pospolite 114
ja nie chce miec dziewczyny , bo nie mam zaufania do kobiet .. Nie chce zostać ojcem . Sa panny które wrabiają faceta w ojcostwo

prawictwo tobie wystarczą kobiety na zdjęciach xD ja chce mieć faceta, ale nie żeby odvrazu iść z nim przed ołtarz. poza tym wolę badbojow a oni raczej się nie oswiadczaja

Gość gość
Tak pustaczku czeka cię samotność z kotkami :D mimo wszystko powodzenia :P

Gość gość
jesteś niestety pojepana:O

Gość gość
nie ma szans

dlaczego ? 😭 nie interesują mnie śluby, wesela itp. chce żyć bez problemów, nie mieć dzieci, bo to za duży obowiązek i stres. chce mieć badboya, a nie melepete.

Gość gość
P******a to mało powiedziane :o

Jeju jak ja nie rozumiem takie zachowania. Co, masz wyjść na ulicę i znaleźć chłopaka? -.- Przecież to proces poznawania się. A zanim poznasz kogoś, kogo będziesz chciała poznać głębiej to też minie trochę czasu. Szukanie partnera to jak szukanie igły w stogu siana.

Gość gość
Ja mam to samo , z tym że jestem rok starsza. Moja mama mówi mi , że to moja wina, że nie mam chłopaka :o

Gość gość
Daltego jestes pojepana, że raz chrzanisz że masz go w dopie, a teraz znowu jęczysz i skamlasz że chcesz do Igorka która ma wyjepane na ciebie. Wybij go sobie ze lba!

co ja poradzę że on ma wyjątkowy charakter ? Inni jakich poznałam to c**y a nie faceci.