Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiunia125

Pomozcie nie wiem co robic

Polecane posty

A wiec tak piatek wieczorenm poklocilam sie z facetem bo pisalam z znajomym raz mu napisalam przystojniaczku i wczoraj jego dziewczyna do mnie wyburzyla wiec zapytalam tego znajomego czy wg niego przystawiam.sie albo flirtuje on napisal wyraznie NIE poczym napisal do mojegoo faceta wszystko mu powiedzial tylko ze nie chcial stracic swojego zwiazku wszystko zwalil na mnie moj zemna zerwal bo napisalam temu znajomemu przystojniaku i usunęlam nasze rozmowy z tym znajomym chcialam powiedziec ze ja mam 21 ten znajomy 19 a moj 23 moj mi pisze tekstu odj**aj.sie dziewczyno.idz sie lecz nie dam ci juz szansy na sylwestra.pojde sobie z kolezanka z pracy itp. Powiedzcie mi pisze do.niego.caly czas plaszcze sie.mimo.ze on.jedzie.po mnie jak.po psie rozmawialam.z.mama mojego ona.powiedziala zebym miala.nadzieje.ale sama nw bo.on.mowi ze juz nigdy.ze mna.nie bedzie co robic. Cala niedziele nie odzywalam sie.niego on wieczorem napisal ze.nie.rozumiem.czenu mu tak.napisalam.itp ja.mu nie odpisalan.nadal nic az do dzis do wieczora wyjasnilam mu wszystko widze ze on to.przeczytal ale nic nie pisze co robic.pomozcie.mi jestem.z nim.rok

Gość gość
Mleko sie rozlalalo ale tragedia tez sie nie wydarzyla. To tylko jedno slowo. Wyjasnilas sprawe wiec poczekaj, ochloncie oboje.

W niedziele bylam e kosciele 3 razy odmawialam rozaniec w poniedzialek 4 razy rozaniec i bylam w kosciele cala nadzieja jest twraz w modlitwie moglam by sie.moglic tyle razy by bog.mnie wysłuchał bo ja bez niego zyc.nie.umiem

Gość gość
jesteś tępa pipa jak większość bab, a facet ma racje, jesteś chora psychicznie, idź się lecz