Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geromina

Nastolatki kochają "pedałków" dlaczego?

Polecane posty

Gość Geromina

Dlaczego młode dziewczyny uwielbiają niemęskich facetów? Wystarczy spojrzeć na fenomen młodego Biebera czy One direction. Nastolatki lubują się w pedałkowatych emo, o kobiecych rysach twarzy i bez mięśni. Niech ktoś mi to wytlumaczy bo nie potrafię tego zrozumieć.

Gość gość
A co cię nastolatki interesują?

Gość tptpptpt
Po pierwsze na pewno nie wszystkie nastolatki chociaż faktycznie duża ich część a po drugie pewnie dlatego że taka jest popkultura i takich idoli serwują im media. Jednak większość dziewczyn z tego wyrasta i pózniej smieją się ze swoich dawnych idoli.

Gość gość
Ciekawe, ze interesuje cie dlaczego male dziewczynki lubia cos innego niz ty.

Gość Geromina
Interesuje mnie to bo jest to bardzo dziwne zjawisko. Mam teraz 20 lat i od zawsze podobali mi się męscy faceci w przedziale 20-25, a wszystkim moim koleżankom (w wieku 13-16) takie dziwne osobniki z grzyweczkami. Po prostu ciekawi mnie czy ma to jakieś naukowe podstawy, ewolucyjne itd.

Gość gość
Bieber ma mięśnie, jest przystojny i ładnie śpiewa

Gość gość
może koleżanki po prostu interesowały się ludźmi w swojej grupie wiekowej? Albo przynajmniej wyglądającymi jakby byli. Poza tym to nie jest nowy fenomen, ktoś pamięta jak wyglądali muzycy z Poison? Albo chłopaki z Just 5?

Gość gość
takimi pedałami to się interesują nawet kobiety po 20 roku życia

Gość gość
75% dziewczyn od 15 do 30 lat interesuje sie takimi pedałami

Gość gość
kobiety leca po skrajnosciach albo pipa albo bad boy. Normalny mezczyzna za to jest olewany

Gość Geromina
Teraz Bieber zmężniał i już nie jest tak kochany przez nastolatki jak wtedy kiedy był taki zniewieściały. Co do grupy wiekowej to też się nie zgodzę, bo większość nastolatków wygląda normalnie jak młodzi mężczyźni, a dziewczyny i tak lecą na pedałków z grzyweczkami w rurkach i skejtach. Jak widzialam w kim kochały się moje koleżanki w gimnazjum to chciało mi się śmiać. Ci chłopcy wyglądali jak dzieci w wieku 10-12 lat mimo, że mieli 16-18. Paranoja. Może tacy "mężczyźni" wzbudzają w młodych kobietach jakieś matczyne instynkty, chęć opiekowania się czy coś w ten deseń.