Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mnie wk...... takie biadolenia ze nie ma się pieniedzy na samochod czy miesz

Polecane posty

Gość gość

mieszkanie ale na korki za 400zl prawie co 2 miesiace,ubrania Calvin Klein,Zara itp się ma. Ja się pytam na kiego ch...takie osoby biadola ze musza mieszkac z rodzicami bo nie maja pieniedzy na mieszkanie.A matka nie może pozbyć się pasożytów...a to dorośli ludzie mąż,żona i dziecko,albo mieszkają w kawalerce 35m jeżdżą najnowszą mazdą i robią sobie prezenty za 500zł pod choinkę a biadolą że tak ciasno się mieszka i nie ma na mieszkanie. A wnerwia mnie to dlatego,że wiem że można oszczędzać i mieć to co się chce,my przez 6 lat oszczędzaliśmy mieszkając właśnie w takiej kawalerce z dzieckiem,i po tych 6 latach mamy 150m mieszkanie i każde ma samochód,ale dalej nie wydajemy na głupoty i żyjemy normalnie. Musiałam sie wygadać w necie ....

Gość gość
masz prawo sie wk...wiac o to, tak jak oni maja prawo żyć jak chcą.

Gość gość
nie o to chodzi,ale po co przyłazi do mnie i się żali? a jak się powie prawdę w oczy to jak zbity pies robi minę i mówi "no wiem,ale nie mam w czym chodzić i kurtka potrzebna"

Gość gość
Jesli Zara i Calvin Klein to dla ciebie luksus to na pewno nie zyjesz normalnie.