Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domowy filozof

Nie bylo mnie kiedys. A nagle zaistnialem.

Polecane posty

Gość domowy filozof

Oby to ch.uj strzelil...

Przeszłość jest tak samo realna jak teraźniejszość i przyszłość. Wiec byleś już i będziesz i ani ciebie nie było ani nie będzie co nie znaczy ze ciebie nie ma... musisz byc rozmazany na cale kontinuom czasoprzestrzenne rozmazany w stanie ,,być może'', być może Ciebie juz teraz nie ma, ale być może jestes sekunde dwie, w kilku miejscach naraz, jutro zamiast teraz :P

Wyobraz sobie twoje ,, atomy z ktorego zbudowany jestes Ty, sa rozmazane w stanach byc moze na caly wszechswiat tylko zalamanie fali przez obserwatora niejako manifestuje je tu ale rowniez w czasie dowolnie wybranym przez nie. wiec jesteś wszędzie nielokalnie w kazdym mozliwym czasie i to co odbierasz za terazniejszosc to maja. pamietaj prawda jest po stronie Nembutsu . trzymaj sie tego a wygrasz. bo widzisz nieprzebudzone nieba bredza tak samo jak wszedzie i zanim z piekiel sie takich wydostaniesz bedziesz wciaz i wciąż w iluzji znosil wszelkie możliwe męki nie identyfikujac sie z Brahmanem ktory jest wlasnie pelen Nembutsu :)

Ale ja lubię jednak troche prawa w nieprzebudzonych niebach tych piekielnych bo mam jednak tyle wspomnien i smiechu z tego , ale ci którzy nadal beda snic w niebach nieprzebudzonych mylnie wmawiając im upadek ducha to smiech i raz jeszcze śmiech razem z Nembutsu z takich jak wy ;P ale uwaga ziemia to Swiat Atmana przebudzonego do Swiadomosci Brahmy. jakie wspaniale wiesci. wspaniale i jakie perspektywy maja wasze dusze, ale demony wam na nic nie pozwola i zostanie po staremu jak zwykle . :)

up bo jednak mam racje w 70 %, tak uważam a jak myślą inni użytkownicy Forum kafeteria? :o :(🖐️

akimke ma zawsze racje a jak sie myli wtedy spiacy bog spi i jest to prawda to oczywista. widzicie a wy w pogoni za zlem w nas jak sadzil bog pierwszy zloty alfa i omega wy go pozbawiliscie nieba i caly logos sni nieprawdziwie. poza oczywiscie Niebami ktore śnią światy Boga Nieswiadomego Samego siebie i wszyscy najwieksi Atmani jak Shiwa i on jest autorem tej kreacji moze na ziemi albo P. zasadniczo wszyscy sa jednakowi, tylko wybitne duchy sa Swiadome tej wiedzy ktora posiadam ja i inni, ale to ciezka droga poza tym cale zlo Swiatow strzeże tej prawdy a ja jestem prawda znajac ja kiedys a teraz mozna tylko se pobredzic. :P Niebo jest rtealne i to ze Wy tEz tylko czy Bog ma w tym udzial i czy spi czy ktorys nie. =)

Boli taka prawda ale mozna se wymyslec chyba inna prawdfe o swiecie bo swiata autorem jest ten ktory jest, czyli wszystko jasne kto . :classic_cool:🖐️