Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę schudnąć! zredukowałam

Polecane posty

Gość gość

Ilość kalorii, zaczęłam ćwiczyć i nic :( Pomocy!

Gość gość
Pomocy :(

Gość gość
to troche czasu zajmuje.nie chudnie sie od razu na pstrykniecie palca.

Gość gość
To już 2 tygodnie trwa. Nawet w święta mało co jadłam...

Gość gość
ale ciasta jadłam. może mi estrogeny w koncu urosły skoro w dup.ke tak poszło

Gość Josh
Autorko, tak nigdy nie schudniesz bo to co robisz to głodzisz swoje komórki zmniejszając ilość kalorii i/lub stosując dietę cud. A do tego jeszcze ćwicząc. Więc ciągnie do słodkiego bo organizm się domaga. Żeby schudnąć trzeba JEŚĆ. Po prostu. Zwyczajnie, jak w PRLu, ale częściej i mniej. Jak HughJackman. Tylko w wersji light jeśli trening nie jest tak forsowny jak u Jakckmana. A tak to się podgładzasz tak iż organizm myśli że jest głód, przestawia się, tak źe co tylko zjesz to magazynuje w postaci tłuszczu

Gość gość
Nie ciągnie mnie to słodkiego. I też się nie głodze, jem mniej ale nie chodzę głodna.

Gość Josh
Po co magazynuje tłuszcz? Po to by przetrwać kolejne dni niedożywienia/głodu. Bo tu nie chodzi o ilość kalorii, tylko jakość kalorii (i niski indeks glikemiczny) z odpowiednią proporcją, tj. ilością dobrych kalorii (jak najmniej ze słodyczy) w stosunku do ilości ćwiczeń. Aha, i nie myśl że jak będziesz ćwiczyć to zaraz zrobi się z Ciebie kulturystka, tym się nie martw https://m.youtube.com/watch?v=PH3pzo-zKds

Gość Josh
Zatem aby schudnąć to w sumie trzeba jeść więcej, a nie mniej, po prostu w mniejszych a częstszych porcjach. Bo tak właśnie podkręcisz metabolizm, a organizm przestawi się na spalanie. Warto też brać wzór z Azjatów i nie o więcej ryżu tu chodzi https://www.t-nation.com/diet-fat-loss/youre-fat-asians-arent-heres-why Guglaj również: you're fat asians aren't Guglaj także: skinny fat Zatem można jeść smacznie i zdrowo. Śródziemnomorsko i nieco azjatycko.

Gość Josh
A z czekolad polecam pasek lub dwa niemieckiej dziennie. Chateau, Morer Roth. Opakowania bez polskich napisów. Tak więc poczytaj i pooglądaj na youtube jak jadają Azjaci, Hugh Jackmam, Drew Canole i inni i dostosuj to do ilości ćwiczeń i do smaku. Zero smażonego albo bardzo rzadko. Jedz gotowane i pieczone jedzonko. Dosiego Roku.

Gość Josh
Errata: Chateau oraz Moser Roth.

Gość Iwonka J
Musisz w diecie osiągnąć ujemny bilans kalorii, do tego fajnie by było dodać coś cos nakręci Twój metabolizm - ja używam spalaczy tłuszczu, najlepiej sprawdził mi sięOlimp Thermo Speed - błyskawicznie daje efekty :)