Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślę o niej to rzygac mi się chce

Polecane posty

Gość gość
Nie znajde tego tematu bo to było dawno. W psychiatryku nigdy nie bylem i nie będę, a kontakt z psychologiem miałem i wszystko ze mną ok.

Gość gość
Jak nie dasz linka, to nikt nie uwierzy, że nie powinno się rzygać na myśl o tobie. Wygląda na zwykłą manipulację. Dużo tu takich, faceci na tym forum są strasznie toksyczni.

Gość gość
świetnie.po co tu piszesz?

Gość gość
misio to Ty nie pisz o mnie tak

Gość gość
02:02 Jesteś manipulantem. Jakbyś go tu wstawił, to byś go znalazł w dwie minuty. Wygląda to tak, że takiego tematu wcale nie było, a manipulacji powstawiałeś bez liku. Nikogo tu na to nie nabierzesz.

Gość gość
nie zmuszaj mnie do tego

Gość gość
misio bo jutro bede smutna

Gość mama krzyczy
do mycia i do spania ale to już

Gość gość
02:04 Jak to post autora, to na 100% jest tym manipulantem. Odpisuje dziewczynie, której w ogóle nie zna, tak, jakby ją znał. Post mógł wstawić ktokolwiek, nawet płci przeciwnej, a on nawet nie zapytał tej osoby o to, kim jest. Albo sam jest tą dziewczyną, albo jest naiwny jak osoba z autyzmem, albo jest manipulantem i kogoś wrabia, albo mu się nudzi i wszystko jest udawane i wymyślone.

Gość gość
to ja napisalam lady misia

Gość gość
02:08 To nie mój post pustaku, ide stąd bo wszystkie macie nasrane, żegnam

Gość gość
ja daruje Ci cialo me na tacy caluj mnie jesli chcesz

Gość gość
taki los w zyciu nie jeden cios

Gość gość
naćpał się i poszedł

Gość gość
Nasrane to ty masz. Zmień forum na męskie i tam się żal, a nie manipulować się zachciało. Nie podałeś linka nawet, a to kwestia dwóch minut. Poczytaj o toksycznych ludziach. Takie właśnie sprawiasz wrażenie. Może pora to zmienić i spojrzeć na siebie zamiast robić z siebie pośmiewisko tematami, które nic nie wnoszą, na forum dla kobiet.

Gość gość
No i dobrze ci tak :) rzygaj! Rzygaj aż wyrzygasz jelita, a potem umrzesz i w końcu się uwolnisz ;)

Gość gość
Baby są wredne i straszne hipokrytki.

Gość gość
nie wszystkie

Gość gość
Idź, wredny hipokryto i seksisto. Nie lubisz kobiet, to zmień forum na męskie i się tam zarejestruj. Tu jesteś gościem i nie budzisz żadnego zaufania. Wchodzicie tu głównie po to, by manipulować, a niczego nie wnosicie.

Gość gość
ja jestem cudowna kochana najlepsza

Gość gość
Ty jesteś wredny

Gość gość
Każdy myślący człowiek wie, że wredność czy hipokryzja nie jest cechą płci. Nie wiadomo, kim jest dziewczyna, ale autor pokazał się z najgorszej strony i wredny jest z całą pewnością. Hipokrytą też jest, jak każdy seksista.

Gość gość
Jeden z typowych schematów: Nie uszanował jej, odeszła, ocknął się po fakcie, nazwał ją wredną babą, nie dostał drugiej szansy, żali się po babskich forach i pisze o rzyganiu zamiast spojrzeć na siebie i pomyśleć, gdzie popełnił błąd i czy można to naprawić. Wstawia krótkie napakowane negatywnymi emocjami tematy i posty, by się beztrosko żalić, ustawiać w pozycji pokrzywdzonego, manipulować i obwiniać każdego, byle nie siebie. Historii brak, przesłania brak, sensu brak, morału brak.

Gość gość
Jak zawaliłeś sprawę z jedną kobietą, to spróbuj z inną. Tylko pozbądź się tej toksyczności, bo ani nie jesteś przekonujący, ani nie wydajesz się miły i porządny.

Gość gość
Bycie dobrym i miłym się nie opłaca, zwłaszcza w stosunku do kobiet, ktoś taki zawsze więcej straci niż zyska

Gość gość
Utek czy szarik? :P

Gość gość
02:42 Jesteś toksyczny. Nie poleciłabym kogoś takiego żadnej kobiecie. Każdy związek rozwalisz i każda porządna cię zostawi, jak się nie zmienisz. Nie widzę żadnego powodu, dla którego jakakolwiek dziewczyna miałaby chcieć kogoś bez serca do kobiet i o takich poglądach. Wszystko, o co oskarżyłeś tę dziewczynę, idealnie pasuje właśnie do ciebie. Nie byłeś dla niej dobry i miły, nie chcesz być taki dla żadnej kobiety, jesteś wredny, jesteś hipokrytą i manipulantem. Dziewczyna pewnie była i jest porządna, potrzebuje i oczekuje kogoś dobrego i miłego. Ty taki nie byłeś i nie jesteś, więc zrezygnowała z wątpliwej przyjemności, jaką jest znajomość z tobą. Teraz wszystko jasne.

Gość gość
Jak chcesz liczyć zyski i straty, to kup sobie lalkę, zamontuj jej na twarzy kalkulator i ciesz się miłością, dodając i mnożąc w tym samym czasie. Żadna kobieta nie powinna mieć zmarnowanego życia z takim kalkulatorem bez serca.

Gość gość
o wredocie bab powinno się głosno mówic ,koniec udawania anielic,same przeliczacie tylko ubierackie to ładne słówka dla dzieciątek,taki sam to instynkt jak chec kopulacji u samca

Gość gość
Przeliczasz ty, napisałeś to sam o sobie, więc nie ośmieszaj się już tymi projekcjami. Ogromna większość kobiet kieruje się uczuciami przez całe swoje życie. Już w wieku kilku lat spędzają całe dnie na zabawach w rodzinę, przebierają i karmią lalki, mają przedszkolnych mężów, gotują w plastikowych talerzykach, dbają o otoczenie, szczebioczą i je ozdabiają. Od ciebie nie czuć nawet odrobinki tej ciepłej energii, jaką mają kobiety.