Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny która z was umie dobrac stanik po rozmiarach biustu?pomozcie

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny która z was umie dobrac stanik po rozmiarach biustu?pomozcie

Gość gość
podaj swoje wymiary to ktoś pomoże. W biuście, pod biustem ciasno na wydechu oraz luźno.

Gość gość
pod biustem mam 76 cm rozmiar wychodzi mi 75 f i staniki niektóre sa dobre ale zawsze za wąskie na szerokosc piersi.piers jest szersza niz miseczka...i teraz pytanie czy moge kupowac staniki 75 g ? czy jesli miseczka bedzie wieksza to znaczy ze ta miseczka bedzie szersza i wtedy bedzie dobra?w obwodzie sie nic nie zmieni? moze ktoras zna sie na tym?

Gość gość
a bo są rózne typy staników -jedne są szeroko a inne wąskofiszbinowe. Jakiej formy nosisz staniki?

Gość gość
Wiesz kto potrafi? Brafiterka w dobrym sklepie z bielizną. Ale to trzeba trochę za ten stanik zapłacić, a nie kupować u chińczyka czy na targu

Gość gość
w biuscie mam dziewiecdziesiat osiem w staniku a bez stanika 101 cm

Gość gość
ja kupuje staniki push up bo mam jedna piers większą i uzupelniam wkładką. nie moge kupic stanika innego niz pushup bo od razu widac przez ubranie ze ta piers jest większa niestety..o dwa rozmiary az mam większą jedną.

Gość gość
A pod biustem 76 to luźno czy ścisło?

Gość gość
POD BIUSTEM SCISNELAM MOCNO.

Gość gość
A luźno ile masz? Poza tym prosiłam abyś napisała jakich firm nosisz staniki.

Gość gość
STANIKI NOSZE AKTUALNIE FIRMY KINGA.POLSKIE. ALE MARZY MI SIE Jakis dobry stanik marki ava....nie wiem natomiast ktory model bedzie dobry dla mojego biustu ,gdzie jedna piers jest większa i biust tez jest obwisly i chce go podniesc...

Gość gość
A skąd jesteś bo najlepiej aby dobrać stanik z brafiterką w porządnym sklepie.

Gość gość
Cyce do masażu nie potrzebują stanika

Gość gość
jest taki sklep kontri na necie i tam sa polskie staniki ava i gaja

Gość gość
Pracuje w sklepie z bielizną i w życiu nie dobralabym stanika nie widząc klientki, jej budowy, wymiarów, bez uregulowania ramiączek i zapięcia bezpośrednio na klientce.

Gość gość
Zamów sobie darmową taśmę brafiterską. Poszukaj na necie. Trochę łatwiej ci będzie. Jak masz 76cm pod biustem to nie możesz nosić stanika 75! Albo 65 albo 70.

Gość gość
dziwne bo jak wklepuje w tabele to wychodzi mi w kazdej firmie stanik wlasnie siedemdziesiat pięc f i jak je przymierzam to zawsze na plecach nie moge ich dopinać i zastanawiam sie czy nie wziąc 80 f.

Gość gość
Wpisz swoje wymiary na stronie mybra.pl. Jak założysz stanik 75 czy 80 pod biustem to wszystko ci podjeżdża do góry na plecach. Wtedy biust trzyma się tylko na ramiączkach. Dlatego będzie obwisły.

Gość gość
Ty nie masz zielonego pojęcia o dobieraniu biustonoszy. Idź do dobrego sklepu niech zrobią to za ciebie. Daj raz za ten stanik 200zł ale niech będzie ci dobry.

Gość gość
"Jak masz 76cm pod biustem to nie możesz nosić stanika 75! Albo 65 albo 70. " A to mnie ciekawi. Bo jak szukam kalkulatorów (na stronach brafiterskich) i wpisuje co ja mam pod biustem czyli 64 cm to mi i tak piszą rozmiar 65. Ja wiem, ze kiedyś się mówiło, ze 5cm należ odjąć, ale to te kalkulatory są do d**y czy co?

Gość gość
"i jak je przymierzam to zawsze na plecach nie moge ich dopinać" A zakładasz ten stanik prawidłowo, w pochyleniu, porządnie wygarniając biust spod pach? O tak: https://www.youtube.com/watch?v=lh7xKY1fHSo http://smallcup.blox.pl/2012/03/Zakladamy-biustonosz-cz-II-Przewodnik-obrazkowy.html Bo jak nie to pół biustu trafia pod obwód i dlatego jest ciasno. A z wymiarów wychodzi tabelkowo 70H w firmach polskich, 32(70)F w markach angielskich, ale zaleznie od marki i modelu będą różnice.