Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka zdrada mężczyzny was najbardziej bolała?

Polecane posty

Gość gość

1.wielokrotna z prostytutkami 2.wielokrotna z dziewczynami poznanymi na imprezie 3.przelotny namiętny romans z waszą najlepszą przyjaciółką ale kocha tylko was 4.jedna acz gorąca noc z waszą siostrą/matką 5.bez slowa odszedlby do nowo poznanej kobiety

Gość gość
by bylała*

Gość gość
W aucie, które kupilam mu na 34 urodziny. Z 18 letnia gówniarą na polu po 20 .Jechałam tamtędy z siostrą i zobaczylam moje auto. Zaparkowałysmy przy drodze. Do auta poszlysmy pieszo. Otworzylam drzwi, zrobilam im zdjęcie, ją wyciągnęłam za kłaki j-ebnelam nią o głazy, a jego pociagnelam za ch-uja zeby doznal największego bólu w zyciu i wbilam mu pazury w ryj. Zdjęcie pokaząłam matce tej gówniary. Wniosłam o rozwód, auto sprzedałam i niech sie p******i!

Gość gość
podobno ojciec tej gówniary jej n******* po ryju przy jej chłopaku. Co te gówniary mają w mózgach ja sie pytam ? P****li sie szm-aciska na oglądały

Gość gość
Same sie puszczalyscie za mlodu jak was chcieli a innym mlodym zabraniacie!

Gość gość
w tych czasach gówniary ****ają się po kiblach w szkole. Tamta pewnie sponsora szukała. Co najlepsze juz wczesniej mi podpadała

Gość gość
wiec jest czego zabraniac. Ta młoda zdzira została ukarana najbardziej. Mój były mąż zrobił jej dziecko, a ja zabrałam mu wszystko.byla kasa, nie ma kasy. Miał hajs to go chciała, teraz jak nie ma to wielce biedulka ze jej 35 latek dzieciara zrobil. Cóż. Było lekcje w domu odrabiać a nie sie puszczac.

Gość gość
Ja przyłapałam mojego byłego w lesie z prostytutka. Jechalam wtedy z jego rodzicami główną ulicą do miasta obok