Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POdrywa mnie facet brzydki czasem mi go szkoda

Polecane posty

Gość gość

nie miał od dawna kobiety i się napali na mnie. on chce mnie całować , spotykać się itd. a ja nie chce. jak mam mu to powiedzieć? bo mówię mu ciagle ,ale on nie odpuszcza jest strasznie uparty ,chce seksu.. i jeszcze chyba nie rozumie ,że ejst brzydki chwilami naprawde mi go szkoda bo raz prawie sie nie popłakał tzn miał łzy w oczach

Gość gość
nie dość że brzytki to jeszcze beksa

Gość gość
to nie prowokacja ludzie, serioo mam problem to nie jest zabawne

Gość gość
Nie spotykaj sie z nim, przeciez na sile cie na spotkanie mie zaciagnie? Skad sie znacie, ma twoj numer tel, zna adres, wie gdzie pracujesz?

Gość gość
To nie utrzymuj z nim kontaktu, matko ale masz problem. Nie odpisuj na żadne wiadomości, nie odbieraj telefonu, a jak go widzisz to mówisz czy może bardziej odpowiadasz na cześć i idziesz dalej. Co w tym trudnego? chciałabym mieć takie "problemy"

Gość gość
za mną też chodziło kilku brzydali i rozumiem problem, to nie jest fajne jeżeli ciężko pozbyć się z życia natrętów

Gość gość
Ja bym nigdy dziewczynie nie powiedział że chce seksu wez takie mówienie jest niebezpieczne jeszcze by mnie zwyzwała albo zgłosiła

Gość gość
A co w nim takiego brzydkiego

Gość gość
Po pierwsze ma loki, a ja bardzo nie lubię loków, po drugie zielone oczy, zielony to mój najbardziej znienawidzony kolor od dziecka, po trzecie ma brodę, a też tego nie lubię, po czwarte jego imię i głos mnie zniechęca.

Gość gość
Daj mu chociaż wylizać cipkę, nic na tym nie stracisz a chłopaczyna będzie zadowolony. W sumie co za różnica czy ładny czy brzydki, k***s to k***s :P

Gość gość
Kup mu kolorowe soczewki, kaz zmienic imie, ściąć loki i zgolic brode :)

Gość gość
dla mnie jest roznica ladny czy brzydki bo do brzydkich nie czuje chemii

Gość gość
Im brzydszy tym bardziej zdesperowany.

Gość gość
Powiedz mu, że go nie kochasz i nic miedzy wami nie będzie, ja pisałem przez rok na dziewczyną, o innej nie myślałem spotykaliśmy się 3 razy powiedziała żebym Nadzieji sobie nie robił, kocham kobietę i jest ciężko, ale nie będę ciężarem bo nie chcę by się męczyła skoro mnie nie doceniła. Ma prawo kochać innego i Ty też takie prawo masz... A ja dziewczynę mogę mieć tylko ta miłość mnie blokuje , musi trochę minąć bym znowu zaczął poznawać mądre kobiety...