Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam poważny problem ze swoją osobą, co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że jestem osobą nieśmiałą, błagam tylko nie piszcie mi tutaj argumentow, że wcale nie jesteś nieśmiały, bo z nami gadasz, oczywiście, co innego tutaj w necie, gdzie każdy jest anonimowy, a co innego w realu. Więc mam już prawie 30 lat i mi przeszkadza to, że nie potrafię wygrać ze swoją nieśmiałością, cały czas jestem uległy wobec niej. Tutaj pojawiają się pierwsze problemy, po pierwsze nie mam nawet dziewczyny, nigdy nie miałem, po drugie czuję się samotny, bardzo jest mi przykro, że te święta spędziłem sam, praktycznie te i pewnie z kolejnymi będzie tak samo. Trzecia sprawa tak naprawdę do dzisiaj nie umiem gadać z ludźmi, pewnie będziecie mi tu pisać, a weź znajdź na sympatii, no dobra załóżmy, że będę tym szczęściarzem, że kogoś znajdę, założę się, że po pierwszym umówieniu się, dziewczyna zakończy znajomość, a to dlatego, że w jej oczach wyjdę na nudziarza. Tak nie raz sobie siebie wyobrażam, że mam żonę, która się do mnie przytula, że przy tej żonie są dzieciaki, ale to niestety w moim życiu fikcyjna wizja.

Gość gość
zaakceptowac siebie. reszta sama przyjdzie z czasem.