Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie są tacy zazdrośni?

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam sobie ostatnio Volvo S90 z salonu, wcale nie jakieś super drogie auto, jeszcze nie przyszedł z fabryki, a tu już domysły na mieście, że muszę brać łapówki :(

Gość gość
Wszystkie naczelne sa zazdrosne. Np w srod orangutanow jezeli jeden zabardzo sie obnosi ze swoimi zasobami, to jest napadany, bity i okradany przez reszte komunistow. :)

Gość gość
do jakiegoś stopnia każdy jest zazdrosny,ale u niektórych przechodzi to już w chorobę psychiczną

Gość wlodii
Tak to już z ludźmi jest - sam trochę Ci zazdroszczę ale wiem, że kiedyś mnie też będzie stać na taki skandynawski luksus ;) Jaki masz czas oczekiwania na sprowadzenie do salonu?

Gość gość
"wcale nie jakieś super drogie auto" x tak bo samochód w cenie mieszkania nie jest drogi :D no sorry ale ile zarabiasz? nawet jak 10tyś to całą pensję odkładając to jest więcej niż rok

Gość gość
Nie każdy ci zazdrości

Gość norbin
No nie powiedziałbym że to tanie auto ale jak się chce jeździć klasą premium to trzeba zapłacić. Fajnie że Ci się tak powodzi, a ludźmi się nie przejmuj taka natura że zazdroszczą.

Gość gość
Olej s*******now :)

Gość patinson
Sami by chcieli jeździć takim autem to i zazdroszczą. Ja sam jeżdżę XC90 ale starszą wersją i jak widzę nową to też trochę zazdroszczę ... ;)