Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu stare baby wstrzymują kolejki w sklepach

Polecane posty

Gość gość

Prze stoiskiem z wędlinami zachowują sie jak w salonie Cartiera. Wybrzydzają, marudzą. Tu muszą powąchać wędlinkę tu boczek. A może trzy plasterki kielbaski albo 3/4 połówki laseczki. Po 20 minutach wyciągają portmonetkę, grzebią w niej, potem następną żeby ostatecznie zpłacic 3,50 zł. Stare k***y robią wszystko żeby doprowadzić ludzi do szału

Gość gość
To samo o Tobie kiedyś opowiedzą, jak dozyjesz.

Gość gość
Nigdy nie zatrzymuję kolejek, te k***y robią to specjalnie żeby pokazać że są lepsze

Gość gość
starsze panie maja pularesy a nie portmonetki

Bo mają mało pieniędzy i chcą jak najlepiej je wydać. Dziś kupowałem mandarynki. Jak kupowałem banany, babka grzebała w mandarynkach. Jak ważyłem fistaszki, babka grzebała w mandarynkach. Sprawdziłem cenę soku, babka grzebała w mandarynkach. Kupiłem kilo mandarynek, wyciągając je sobie nad jej głową. Kiedy odchodziłem, ona dalej grzebała w mandarynkach w poszukiwaniu idealnych owoców. :P

Gość gość
prawda:D

Gość gość
Idzesz na zakupy i zamist załatwić wszystko w 15 minut tracisz godzinę. Bo dla nich to już tradycja ktorej musi stać się zadość

Gość gość
bo są jak moja matka Moja matka to truten utrudniajacy zycie W lazience szafki nie powiesi, ale kafelki, rzekomo nowoczesne krany i inne głupoty są, trawa troche urosnie to zacznie brzeczec kosiarką - tak żeby z pół dnia być narażonym na efekty jej pracy np plączący sie kabel, samochodem do garażu niewjedzie i nie zamknie za sobą, bo dla niej to takie nowoczesne, że parkuje jak w miescie, miski na odpadki nie postawi, bo jest przecież taka porządna i czysta, ale jej nieprzeszkadzają niepomyte szklanki łyżki i jej obgryzki, zachwyca sie naturą np wiewiórkami, ale drzewa oczywiscie obciachała, że wiewiórki sie wiecej nie pokażą, koc na którym leżały koty i miały sie dobrze oczywiście musiała szybko sprzątnąć, bo leżał na wystawnym stole którego i tak nie używa, oczywiscie dużo zajmuje sie domem, jej robota polega np na kwiatkach balkonowych, po których na zime zostają wstretne druty, a w lato kapie z nich woda. Przykładów jest mnóstwo, podałem tylko co zapamiętałem.

Gość gość
A co mają w domu robić? Jak będziesz na emeryturze będziesz robić to samo bo nie bedziesz chciała w domu siedzieć.

Gość gość
Moja tak sprząta, wwzystko wypucowane a w szafkach gniją resztki z obiadu sprzed miesiąca

Gość gość
Nie wiesz jaką ty będziesz ,jak będziesz stara.Więc się nie wymadrzaj.

Gość gość
Mają dużo czasu i się nudzą i w ten sposób zabijają czas tak samo postępują panie bez pracy też marudza w sklepach i zagaduja kasjerki a jak pakują zakupy jak babcie osiemdziesiecioletnie. Stare babcie i panie bez pracy to największe marudy w sklepach tylko stare ludzie to nie zdają sobie sprawy z tego jak się zachowują a te młodsze bez pracy to w większości robią to celowo.

Gość gość
12:43. A czemu się nie wyprowadzisz zeby mieć święty spokój?