Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwiazdy na koncertach Sylwestrowych w roznych miastach

Polecane posty

Gość gość

I to jeszcze nic, spoko. Wiadomo kasa. Ale np Zenek Martyniuk spiewał w Katowicach(Polsat) a za 20-30 min w Zakopanym(Dwójka)? Przebrany, jedzie równo ten sam repertuar. A ja sie pytam jak to jest mozliwe? Wiadomo pewnie samolotem, helikopterem...ale to i tak mało prawdopodobne. Byle gdzie pod samą sceną nie wyląduje. Coś tu śmierdzi. I to nie jedyna taka gwiazda, to tylko przykład.

Gość gość
tak? moze Thomas Anders wyczarterował mu Jet Airliner :D

Gość kasa misiu kasa
A wiesz ile te "gwiazdy" za zaśpiewanie trzech piosenek na koncercie sylwestrowym zgarniają? od 50tys nawet do 200tys wiec dwa występy = dwa razy więcej kasy

Gość gość
Ze śląskiej patolii do Zakopca nie jest daleko, więc helikopter dał radę. Boys w latach '90 tak właśnie przemieszczał po Polsce.

Gość gość
te tzw. gwiazdy to może są dla ciebie gwiazdami:-D przeciez to totalna beznadzieja,jakieś stare baby czy zespoły z weselnym repertuarem,to tacy jak ty kreują szmiry na gwiazdy

Gość gość
No to ze o kase chodzi to ja wiem. Tylko jak przemiescili się w ciągu 25 min Katowice - Zakopane.

Gość gość
Rozumiem ze to twoje postanowienie noworoczne? Gnębić ludzi za nic bez powodu. Spoko, każdy ma inne. Po co wchodzisz na taki watek, skoro to nie o twoich gwiazdach?

Gość gość
jak mozna placic discopolowcom tak gruba kase kiedy prawidziw artysci przymieraja glodem! to jest skandal ze za bzdurne dzwieki pioseneczki tyle kasy zgarniaja. a ze Polacy to sluchaja to ciezki wstyd. co to kuhwa za utwór? przez twe oczy sp*********e sp*********e sie zesrałem aaaa!

Gość gość
jaki kraj takie gwiazdy,można wielbić jakąś lewandowską która jest nikim prócz żoną faceta,któremu za dużo płaca za to co robi bo takie są trendy na dziś

Gość gość
Lewandowska jest wielokrotną medalistką w karate,ale po co się dowiadywać skoro lepiej hejtować...

Gość gość
zniesmaczyl mnie tekst Kammela niejakiego w Zakopanem - ze Lewandowski strzelil wiele goli w tamtym roku, w tym 1 swej żonie x przeciez to jest rynsztokowy poziom dowcipów :O

Gość gość
A znałaś lewandowska zanim została kobieta Lewandowskiego? Szczerze wątpię, pewnie nawet nie wiesz jakie ma panieńskie nazwisko :D

Gość gość
i jako taka pewnie znana jest w środowisku w którym kiedyś się obracała i nic po za tym.Ogólnie brzydka baba po szeregu zabiegów upiększających nie potrafiąca się publicznie wypowiadać,wykreowana przez media by ciągnąć kasę z ciemniaków ,kupujących produkty reklamowane przez takie niszowe postaci bez znaczenia

Gość gość
W Opolu na sylwestra wczoraj śpiewała Kayah w stolicy województwa opolskiego Kayah śpiewała do pierwszej w nocy

Gość gość
a można znać jakąś lewandowską,kowalską czy inną oską jak nie ma potrzeby znac wszystkich ludzi na tym świecie:-D przecież ona jest tak samo przeciętna jak ja czy ty,tyle że dzięki mężowi szpanuję nie swoją kasą