Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój partner uderzył mocno moje dziecko :(

Polecane posty

Gość gość

Mój partner uderzył moje dziecko :( naprawdę mocno :( może nie będę pisać jak bardzo :( ale byłam i jestem przerażona i załamana :( mieliśmy brać ślub , staraliśmy się o wspólne dziecko , jestem załamana :( jest to dla mnie ogromna tragedia :( stwierdziłam że się spakuje i odejdę z dzieckiem :( bo jak można coś takiego wybaczyć ? Czy w ogóle można ? Czy mogę mu jeszcze zaufać ? Zostawić pod opieką dziecko ? Tragedia normalnie dla mnie :( co ja mam robić ????????? Czy można dać szansę jeszcze takiej osobie i żyć dalej , wciąż go kocham :( nierozumiem jak mógł coś takiego zrobić :( stwierdził że zdenerwował się bardzo na dziecko bo tak się źle syn zachowywał :( i go uderzył jak bardzo już nie będę pisać ale bardzo , później partner narzeczony spanikował że tak się zachował i mówi że sam się źle z tym czuje , nierozumiem , normalnie nierozumiem , nie mogę tego zrozumieć , wciąż pakuje wszystko bo postanowiłam odejść czy słusznie ? Taka ogromna miłość i w ogóle a teraz taka tragedia , jak uda mi się wyjść z domu i naprawdę odejść jak ja tego dokonam co ja powiem rodzinie , całemu otoczeniu coo ???

Gość gość
Jak każda samotna matka przyciągasz tylko świrów; oddaj dziecko biologicznemu ojcu, nie stwarzaj synowi zagrożenia zdrowia życia...a najlepiej sama od gnoja odejdź...

Gość gość
Gość 16:15 Nie oddam dziecka biologicznemu ojcu ! On nawet nie chce widzieć swojego dziecka na oczy , nie płaci alimentów ! Ale tak postanowiłam odejść , jest to dla mnie ogromna tragedia w życiu bym się czegoś takiego niespodziewała :( Gość 16:16 Dziekuję za informacje o ożyciu Lwów w stadzie

Gość gość
Gość 16:15 Nie oddam dziecka biologicznemu ojcu ! On nawet nie chce widzieć swojego dziecka na oczy , nie płaci alimentów ! Ale tak postanowiłam odejść , jest to dla mnie ogromna tragedia w życiu bym się czegoś takiego niespodziewała :( Gość 16:16 Dziekuję za informacje o ożyciu Lwów w stadzie

Gość gość
po twoim wpisie idiota kapnie sie że prowokacja :)

Gość gość
nie rób sobie z nim dziecka!!!! udupisz się na całe życie

Gość gość
musi gówniarz wkurwił faceta i mu przypieprzył, jak dziecko nie grzeczne to tylko twoja wina że facet nie wytrzymał

Gość gość
Wszystko zaraz musi być prowokacją !!!!!!! To żadna prowokacja tylko moja tragedia !!!! 16:57: tak on też uważa , że jest rozpieszczonym gówniarzem , może jest ale nie do przesady ! Ma czasem głupie zacgowanie jak każde dziecko w jego wieku ! Ale to nie tłumaczy że pobił mi dziecko !!!!!

Gość Michał121212
A co dokladnie zrobil? Walil go pomordzie? Rzucal o sciane? Przygniatal butem glowe? Czy poprostu przywalil z otwartej dloni w d**e?

Gość gośćula
twój problem auorko właśnie sie rozwiązał,tutaj nie ma prawa czy lewa,tu jest jedno jedyne wyjście,pakujesz się i nara. A co powiesz rodzinie ,znajomym? najlepiej prawde.

Gość gość
Dowiedziałam się po fakcie jak wróciłam do domu , jak pytałam syna o tą całą sytuacje powiedział że zaciągnął go do łazienki za ubrania tam zamknął oczy i mówi że nie widział jak go iderzył że nie patrzał uderzył go z całej siły w twarz tak że syn ma ślady palców ca całej jednej strony buzi aż zachodzi na ucho i te ślady są fioletowe ze krwiakiem i że pochnął go a on uderzył głową o kafelki i poleciało mu dużo krwi z nosa , jestem przerażona !!!! I załamana totalnie

Gość gośćula
noż kuuurfffa!!! na policje to trzeba zgłosić ,ile synek ma lat? na pewno trzeba typa kopnąć w nabiał i nie oglądac sie za siebie. Normalny facet potrafi się opanować,a jeżeli wspólnie z matką chce wychowywac taie dziecko to trzeba wczesniej ustalic jakie są konsekwencje złego zachowania dziecka i w żadnym wypadku nie może byc to bicie i nie bierz sobie do serca tych bzdur że jesteś 2-gi sort bo z dzieciem i że tylko niepełnosprawny umysłowo facet na ciebie poleci,to teksty 19 letnich prawików

Gość gość
Kiedyś zawsze jest ten pierwszy raz. Potem mogą być następne. Nie pozwalaj na to. Bierz manatki i wyprowadzaj się/ o ile mieszkasz u niego/. Nikt normalny nie bije dzieci. Zastanów sie. Sa inne metody wychowawcze . On to będzie robił coraz częsciej, wiedząc. ze ty nie reagujesz. Zastanów się, czy chcesz własne dziecko skazywać na takie zycie

Gość gość
jejku ;-( bałabym się być z takim człowiekiem, a co dopiero zostawić z nim dziecko ;-( trudno doradzać, ale jako matka nie pozwoliłabym nigdy i nikomu uderzyć mojego dziecka a jeżeli tak się kiedyś stanie to ten kto to zrobi będzie moim wrogiem. Biedny syn - biologiczny ojciec nie chce znać, ojczym bije ;-(

Gość gość
Zgłoś sprawę na policje. Zrób obdukcje i załatw gościa na cacy. To psychol.

Gość gość
Uwierzcie mi jestem w tej chwili w rakiem człowieka ! No w życiu bym się czegoś takiego po nim nie spodziewałała jest to dla mnie ogromna tragedia , tak pakuję się i odchodzę :(

Gość gość
Zrobiłam zdjecia dziecku , nie puszczam do szkoły do klasy pięciolatków , boję się że mi dziecko zabiorą :( :( :( jestem rozpaczona , skończe się pakować i wyjeżdżam do mojej mamy z dzieckiem

Gość gość
A ja myślę, że powinnaś obdukcję zrobić synkowi, to nic nie kosztuje, a może się przydać. Nie wybaczyłabym nigdy, szkoda mi Twojego synka. Ty sobie poradzisz, to na pewno tragedia, ale macie szanse na normalne życie a nie z bokserem ;-(

Gość gość
Miłość miłością...i napewno jest Ci ciężko, ale jedyna słuszna decyzja to odejście, bo jak zrobił raz to zrobi i kolejny. A rodzinie najlepiej powiedzieć prawdę. Po dłuższym czasie razem z nim Ty pewnie też byś dostawała. Nie ma się nad czym rozczulać bo dla matki dziecko jest zawsze najważniejsze.

Gość gość
Mieliśmy brać ślub właśnie w te wakacje :( nie pójdę na policje boję się :( normalnie się boję :( chcę skończyć się pakować i już z tąd wyjechać :( normalnie stracił głos od płaczu , uwierzcie mi jak tragicznie się z tym czuję że to się stało bo przecież mogło się coś stać jak go tak uderzył :(

Gość gość
No mogło... ostatnio tyle tego w mediach się słyszy że naprawdę strach pomyśleć... co mógł mu zrobić...

Gość gość
On coś Ci mówi? Widzi że się pakujesz?

Gość gość
Widzi że się pakuje , stwierdził że nic zrobić nie może skoro podjęłam taką decyzje :( nie wiem jak mam opisać jego tłumaczenie jak to ogarnąć , bo i tak chyba tego nie moża wytłumaczyć w żaden sposób , normalnie boli mnie serce uwierzcie że mam ból serca z tego wszystkiego :( przyznał że go uderzył bo się zdenerwował na niego , wie że źle zrobił i źle się z tym czuje , mówi że syn się nie przestraszył tylko ja po tym fakcie wzbudziłam nim strach bo wiadomo jaka była moja reakcja , mówi że syn później się do niego przytulił , jak to tłumaczyć ??? :(

Gość gość
Nakgorsze jest to że człowiek widzi takie rzeczy w telewizji i niewyobraża sobie takiej tragedi w swoim wydaniu że tak powiem , nie przepuszcza że mogło by coś takiego przydażyć się właśnie jemu a tu proszę ,,,,,, nie mogę nic jeść pić , chodzę zapłakana

Gość gość
Sa dwa wyjscia 1 prowokacja 2 kobiety leca na dupkow a porzadnych dobrych mezczyzn olewaja Dobra zwalcie cala wine na mnie ze autorka spotyka sienz takimi typami. Winien jestem ja prawiczek.

Gość gość
Gość: 18:38 Uwierz mi to jest normalny człowiek jak byś go poznał w życiu byś o nim czegoś takiego nie powiedział ! Dlatego jest mi tak ciężko w to uwierzyć co się stało , nie mogę tego zrozumieć . I dlaczego prowokacja ??? Tak trudno w to uwierzyć , może tak bo mi również Autorka