Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia19877

Jakiego psa wybrać?

Polecane posty

Gość gość
wszystkie psy smakują tak samo

Gość gość
Czy to koniecznie musi być taki mały pies? Są hałaśliwe, ale jak już musisz. Ja wolę psy ras dużych i średnich, szczerze mówiąc. Może psinka rasy shiba inu? Ładne to, mądre i rzadko mają problemy ze zdrowiem, nie szczekają na wszystko, co się rusza

Gość De Vis
Nie kupuj psa! Dużo lepiej jest adoptować, w schroniskach mają przeróżne psy (czasem zdarzają się i rasowe), w różnym wieku, o różnym charakterze. Jest w czym przebierać :) Nie dość, że zyskasz wiernego przyjaciela na wiele lat (i to za darmo), to jeszcze zrobisz dobry uczynek. Poza tym powszechnie wiadomo, że mieszańce (kundle) mają dużo mniej problemów ze zdrowiem niż rasowce i zazwyczaj dłużej żyją. Możesz pójść do schroniska i powiedzieć wprost, że szukasz psa w typie (owczarka, chihuahu'y, husky, itp.), i może akurat będą mieli psiaka dla Ciebie :)

Gość gość
bokser.tylko bokser.Nie ma bardziej mądrego psa niż bokser.To coś więcej niż zwykły pies.No i oczywiście boksera bez ogona

Gość gość
pytanie brzmi - czy samotna, ale pracująca osoba ma warunki na psa, czyli głównie czy ma dla niego czas? czy też, wzorem wielu, pańcia kupuje sobie psa, nie ma jej codziennie 8-10 godzin w domu, a pies wyje w samotności te kilka godzin, nie mówiąc juz o tym, że pęcherz mu pęka z przepełnienia? w domu, albo w lecie na balkonie...

Gość gość
Najlepszy piesek to kundelek - zdrowy i wierny .... Ja swojego psiaka wziełam ze schroniska i jestem bardzo zadowolona. Piesek prawie w ogóle nie choruję. Regularnie chodzę z nim do weta www.weterynaria.slask.pl na szczepienie i odrobaczanie.

Gość gość
Już nie chcę żadnego, po co mi ten pies. Kłopot w domu, hałas i kupa smrodu. Dziękuję, za kundla tym bardziej