Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana1111111111112

Do żon żołnierzy czy wasi męzowie jeżdzą na rozkaz na narty?

Polecane posty

Gość Załamana1111111111112

Mój mąż mówi że dostał z wojska rozkaz wyjechania na narty na tydzień. Zastanawiam się czy faktycznie może żołnierz dostać rozkaz wyjazdu na narty. Rozumiem poligony wyjazdy na szkolenia ale narty? Podpowiedzcie czy on kręci czy to prawda że w wojsko daje rozkaz swoim żołnierzom żeby jeździli na tydzień w góry pojeździć na nartach.

Gość gość
Z tobą?

Gość autorka111111
beze mnie niestety...

Gość gość
rozkaz wyjazdu na narty :D a w lato dostanie rozkaz lezenia pod palmami w hiszpanii i popijania drinkow na plazy :D

Gość gość
pani Petru to TY? Rysiek juz ponoć wrócił do wawy "z poligonu" ;)

Gość gość
brat męża jest zawodowym żołnierzem i mieli nie raz poligon w górach,ostatnio w tamtym roku i trwało to ok. tygodnia. Przysyłał nam nawet zdjęcia. Jednym z punktów ćwiczeń była jazda na nartach, poza tym spali w środku lasu,budowali schronienie z gałęzi itp. Myślę,że nie masz się czym przejmować ale na pocieszenie powiem ci,że szwagierka też nie jest zachwycona tymi poligonami,za to zarobkami i wyjazdami na wakacje już bardziej ;-) Teraz aby dostać awans musiał wyjechac do jednostki w Poznaniu na szkolenie,zakończone egzaminami i ledwo dostał przepustkę na święta. Służba nie drużba.