Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam mój 20 letni syn mnie pobił dość mocno zgłosić to na policje czy odpuścić

Polecane posty

Gość gość

co byście poradzili lub zrobili w moim przypadku ? kazałam mu odkurzyć i iść do sklepu krzyczałam troche przy tym a on mnie kopnął aż upadłam podciął mi nogi i jak upadałam to uderzył z pięsci

Gość gość
Na policję proszę zgłosić, bo później będzie gorzej. Nie patrzeć na to, że mój syn.

Gość gość
Czyli bez powodu nie oberwałaś. To syn powinnien cię oskarżyć o nenkanie psychiczne!

Gość gość
no więc tak...uderzenie w pięści to przegięcie i powinnaś to zgłosić. Z drugiej stony zastanow się jakie brudy on wyciągnie skoro "krzyczysz" nawet o takie głupoty.

Gość gość
Syn ma 20 lat nie 12 tak więc ma prawo podnieś głos na syna skoro nic nie robi cały dzień, tak wnioskuję, bo więcej nic autorka nie napisała na temat syna. Na policję proszę iść.

Gość gość
i dobrze ci tak powinien ryj skopać za krzyczenie głupia k***o co inaczej nie umie dojsć do porozumienia tylko krzykiem a potem takie k***y mówią ze to przez bezstresowe wychowywanie. Zdrowe wychowywanie mówi ci to cos ? wycieruchu

Gość gość
A idiotki łykają już najgłupsze prowokacje,żal .pl

Gość gość
Niezłe prowo. 20 latek nierób lejący matkę za to, że każe mu sprzątać. Najpierw na policję a potem 2 tygodnie na wyprowadzkę i sajonara. Jak się nie wyprowadzi to odetnij mu prąd w pokoju i neta - stulej oszaleje bez tego i się wyniesie.

Gość gość
Nic nie rób, już zgłosiłam na Policję jako interwencję w zakresie przemocy, teraz spradzą tylko IP, a to chwila bo kafeteria nie odmawia i będziesz miała interwencje, skoro zostałaś pobita, to oczywiście obdukcja i wszczęcie sprawy z urzędu. Obecnie zgłaszanie i przyjmowanie interwencji odbywa się bardzo szybko, wystarczą znamiona przemocy i działają, nie ważne czy w internecie, czy w życiu codziennym. Działą specjalna linia dla ofiar przemocy domowej, więc zaraz sprawa będzie rowiązana.

Gość gość
Dobra przyznaje się to prowokacja chciałam sprawdzić z chłopakiem czy takie głąby j****e jak wy będą nagadywać matke na to by załatwiła synka na policji i w sądzie jednak jestescie głupimi ludzmi bo gdy dziecko pisze że jest bite przez matke lub ojca nagle kazdy pisze że jest nie dobre lub to dla twojego dobra są wyjątki ale niestety jest ich mało. Bay

Gość gośćula
prowo ,nie prowo,ballada o januszku się kłania

Gość gość
Troche racji jest.bo jak dziecko male dostaje lanie tp zeby bylo uczciwie jak dziecko doroscie powinno oddac temu ktory go uderzyl jak byl maly. :-D

Gość gość
Za późno zgłoszenie poszło. Najwyżej będziecie się tłumaczyć z głupich żartów.

Gość gość
gość wczoraj nie rozśmieszaj mnie

Gość gość
nic nie zgłaszaj, przebacz mu jak ksiundz gada na mszy, na drugi raz cie zabije i będzisz wniebowzięta, i koniec z mszami