Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę, nie wierzę, mój teść zostanie ojcem:)

Polecane posty

Gość gość

Nie wierze, ale Mąż do mnie zadzwonił, rozmawiał z ojcem i ten samu o tym powiedział jako pierwszemu i prosił o dyskrecję. Nie wiem czy mnie nie wkręcają, ale chyba nie.Teść rozwiódł się 4 lata temu, od lata podobno kogoś ma, ale nie poznaliśmy i teraz jeśli to prawda będzie znowu ojcem:)Teść ma 56 lat, mój Mąż 34 , nasze dziecko niecałe 3 czyli ciocia albo wujek będzie najmłodszy:)Ciekawa jestem ile lat ma Teścia Dziewczyna, bo może to jakaś nasza koleżanka, bo przecież nie rówieśniczka, czyli mój Mąż będzie teraz miał nową "ciocię"? No i chciałbym zobaczyć minę teściowej jeśli to faktycznie prawda, która leży plackiem w kościele, a ten rozwód to dla niej jak spalenie żywcem i żyję w myśl zasady" co ludzie powiedzą".No ciekawe co z tego wyniknie, dla mnie to trochę jak atrakcja turystyczna:)

Gość gość
Twój mąż będzie miał macochę nie ciocię

Gość gość
Albo koleżankę:) Macocha to ewentualnie żona ojca, a taka "przyjaciółka" w ciąży to w sunie nie wiadomo kto, no ale dziecko to będzie brat lub siostra .

Gość gość
No to fajnie! Rodzina Wam się powiększy. Gratulacje dla teścia i jego kobiety.

Gość gość
i dobrze tak tesciowej :)

Gość gość
Ciekawe czy to prawda bo brzmi absurdalnie,jak typowa prowokacja na kafeterii.

Gość gość
dobre, dobre :) prowokacja, czy nie, ale dobrze sie zaczyna pisz dalej :)

Gość gość
No ciekawe, prowo czy nie, ale rozwojowe.

Gość gość
A dlaczego prowo? Bo facet ma 56 lat. I co? Myślicie, że 56 letni facet już nie może, powinien wskoczyć w kapcie i bawić wnuki?

Gość gość
no i? mam w szkole u syna ojca ktory ma 67lat i daje temu dziecku wiecej niz nie jednen szczyl co zmajstrowal dziecko na dyskotece

Gość gość
Facet 56lat zdecydownie jeszcz moze :)

Gość gość
mam w rodzinie 54 letniego młodego tatę. tyle ze on z pierwszego małżeństwa nie miał dzieci. owdowial i był 11 lat sam. potem poznał sporo młodsza babkę i zostali rodzicami-on 54 lata ona 38 więc mnie nie dziwi ze 56 letni teść zrobił dziecko.

Gość gość
Mój 63-letni szef ma 8 letnie bliźniaki. Bardzo fajny z niego tata a z nich fajne chłopaki. Życzę więc Twojemu teściowi wszystkiego dobrego i gratuluję :-)

Gość gość
W mojej rodzinie tak bylo. Facet mial z pierwszą żoną trojke dzieci, zmarla mlodo i on wkrotce ozenil sie powtornie z mlodsza o 20 lat kobieta. Mial z nia kolejna trojke dzieci z tym ze te dzieci byly z podobnych rocznikow co wnuki od tych dzieci z pierwszego malzenstwa.

Gość gość
No no pachnie prowo :) ale ...ile lat ma partnerka ? I kogo ten dziadzio chce wrobić w wychowanie ...jak sie dziecko urodzi on 57 lat jak pójdzie do szkoły 64 :O jak zacznie szkołę średnią on 72 ...akurat wiek na walke z nastolatkiem :O przy maturze/usamodizelnienieniu dziecka on 76....Znaczy do 76 lat bedzie je utrzymywał -emerytura będzie wysoka ? A jak za 10 lat mamuśka pójdzie w tango z młodszym to co -67 letni samotny tato ?

Gość gość
500+ dostanie :-)

Gość gość
A co co was tak bawi w teściowej ? Czy ci w czymś dokuczyła autorko ? No i z czyjej winy był rozwód?

Gość gość
Gdzie wy zyjecie ze dla was 56 letni ojciec to prowokacja hehe wielu facetow ma mlodsze o 20 l kobiety i zaklada druga rodzinę. Popatrzcie na politykow jak pozno zostaja ojcami.

Gość gość
Ja pracuję na uczelni wyższej i u nas normą jest, że ludzie późno zakładają rodziny - w wieku 30 - 40 lat. A i 60 letni profesor z małymi dziećmi nie jest żadnym ewenementem.

Gość gość
20.01 30 lat to NIE jest późno... A 60 letni profesor - czy aby jego :P te dzieci ... Tak mamcia to pewnie ex studentka /magistrantka pana psora albo doktorantka :P zramolałego asa nauki ...

Gość gość
Ja po 6 latach ślubu z moim mężem, po 6 latach mieszkania z teściami pod jednym dachem, dowiedziałam się, że teściu ma nieślubną 19-letnią córkę. O dziwo, siostra mojego męża, z prawego łoża z matką mojego męża, ma 15 lat. Teściu zdradził teściową między ich jednym a drugim dzieckiem. Ale najbardziej zdziwił i wbił w podłogę fakt, że nie znam bardziej idealnego i zgranego małżeństwa niż moi teściowie. Teścia miałam zawsze za wzór faceta, ojca, męża, stawiałam go za wzór mojemu mężowi, patrząc na teścia cieszyłam się, że jest nadzieja, że mój mąż będzie taki sam. A tu taki grom z jasnego nieba. Utrzymywali to w tajemnicy, nawet nie wiem, czy mój mąż o tym wie, ja dowiedziałam się przypadkiem, ale jest to potwierdzony fakt. Ale jak się o tym dowiedziałam, olśniło mnie, dlaczego teściu stoi za teściową murem, jest na każde jej skinienie, mimo iż teściowa swoje za uszami ma. Teściowa wybaczyła mu zdradę, pozwoliła wrócić do domu i tyle lat utrzymywali to w tajemnicy, by tylko ich rodzina, z czwórką dzieci się nie rozpadła. Ale za to miała haka na teścia jaki mało się zdarza. Ponoć jeden błąd teścia i by było po rodzinie. To jest dopiero szok....

Gość gość
20.01 30 lat to NIE jest późno... A 60 letni profesor - czy aby jego jezyk.gif te dzieci ... Tak mamcia to pewnie ex studentka /magistrantka pana psora albo doktorantka jezyk.gif zramolałego asa nauki ... xxx Tak samo 60 jak i 20 czy 30-to letni tatuś nie może być pewny czy dziecko jest jego :-) i czy 'mamcia' go nie wrabia. Nie wiem dlaczego tak pogardzasz ludźmi. Lepiej Ci się robisz jak zwyzywasz kogoś od ramoli i go zdyskredytujesz?

Gość gość
gość dziś Wg. wielu kafeterianek 30 lat to już stara baba na zajście w pierwszą ciążę :-)

Gość gość
Te "wiele kafeterianek" to pewnie studenckie mamuśki albo wręcz młodociane. I wszystko jasne.

Gość gość
Dla mnie troche dziwne jest, że nie tylko jej mąz, ale również autorka nie poznali jeszcze "dziewczyny" teścia. Chyba muszą się znać dłużej, skoro zdecydowali się na dziecko. No, chyba że to wpadka, ale to trochę zabawne wpaść w tym wieku. Faceci jednak mają sie lepiej w życiu, mogą jeszcze założyć rodzinę i mieć dzieci w tym wieku.

Gość gość
gość dziś No zdarzają się wpadki w tym wieku o ile spełniony jest warunek, że kobieta jest jest jeszcze płodna. Mój ojciec zaliczył taką wpadkę. Z dziewczyną rok młodszą ode mnie.

Gość gość
Gosciu, wiem, że się zdarzają, szczególnie gdy kobieta myśli, że to już menopauza i się nie zabezpiecza. Niemniej wpadki głównie sie kojarzą z małolatami. Dojrzali ludzie powinni być już mądrzejsi, co nie znaczy, że zawsze tacy są.

Gość gość
gość dziś Jasne. Tylko jaka jest 100% pewna, nie ingerująca za bardzo w organizm człowieka metoda antykoncepcji? Oprócz wstrzemięźliwości oczywiście. Nawet przy wasektomii może zdarzyć się wpadka, jak coś tam się rozszczelni.

Gość gość
Tu autorka, to prawda.Teść był wczoraj u nas , początek 4 miesiąca, a matką jest.......Tadam pani Edytka, załatwialiśmy u niej nawet pozwolenie na budowę, warunki zabudowy tez przez Nią. Babka około 40, nie pytałam już dokładnie ile ma lat, panienka. Bardzo zadbana, miła, no i ładna. Nic nie mówił, bo nie chcieli zapeszać, robić afery, nie przedstawił nam Edytki, bo się obawiał,że teściowa będzie im robiła jakieś afery, a po co mieliśmy być w spisku. Teść sprzedaje swoje mieszkanie,Edytka swoje i kupują ...Dom.Slub mały i cichy w okolicach Wielkanocy, tylko najbliższa rodzina.Wszystko mają zaplanowane. Teściowa nie wie, rodzeństwo meża też nie wie, ale im to jakoś oznajmić jak najszybciej, aby się od ludzi nie dowiedzieli, my wiemy pierwsi dzisiaj.Maż w szoku, musi ochłonąć, ale Teść szczęśliwy, zakochał się chyba. Dam im ubranka, łóżeczko i wózek , zaproponowałam to się śmiał. My planujemy jeszcze jedno dziecko, wiec ubranek będziemy teraz mieli do wyboru do koloru. Jeszcze to do nas nie dociera, potrzeba trochę czasu, Maż jednak ma jakiś żal do Ojca,ale sam nie wie o co.No i tak to wygląda. A co do teściowej, to zgorzkniała baba, tak Pani Dulska, wiecznie pod publiczkę, naburmuszona, niezadowolona ze wszystkiego. Miała fajnego meża, to się go wiecznie dowalała,ze kasy za mało, że nie tak, ze nie to.w sumie Teść super trafi, kobieta bez bez dzieci, męża, czysta karta, w tym wieku to jak 6 w totka. Bardzo jestem ciekawa reakcji teściowej i reszty rodziny męża,Teść nie ma zamiaru się z miasta ewakuować, maja tutaj pracę,życie i nic złego nie zrobił, aby zwiewać i w sumie racja. Jednak dla mnie to jest sytuacja z kalibru,"niedowiary".

Gość gość
Autorko ale jesteś głupia. I czym tak się podniecasz?? Ciekawe czy twój małżonek też kiedyś nie zmajstruje dzieciaka młodszej od Ciebie o 15 lat i twoja synowa też będzie miała z tego powodu radoche.