Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój maz sie mna nie interesuje

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Zaznaczę iż nie chce otrzymywać żadnych złośliwość tylko chce porozmawiać. .a więc tak jesteśmy małżeństwem 2lata A ogólnie jesteśmy 5lat razem. Mój Maz od kilku miesięcy przestał się mna interesować :( nie okazuje czulosci, nie przytula a o seksie nie wspomnę. Mamy trójkę dzieci i wszystko muszę przy nich robić sama. Nie jestem zaniedbana. Dbam o siebie, chodzę do fryzjera kosmetyczki i wgl . rozmowy z nim nic nie dają: ( wczoraj stwierdził, żebym przytyla bo za chuda jestem. Myślę już o rozwodzie: (( pomocy!!

Gość gość
no to masz odpowiedź twój mąż lubi tłuste chcesz go zainteresować sobą to się ubierz umaluj i powiedz że idziesz odwiedzić kolegę

przy trójce małych dzieci masz czas na fryzjera i kosmetyczkę itd? jakos trudno mi w to uwierzyć

Gość najpierw ogar potem pisanie
Co to znaczy, że rozmowy nic nie dają? Na pytanie "czemu się mną nie interesujesz, nie zwracasz na mnie uwagi, nie okazujesz mi uczucia, pożądania?" co on odpowiada? Pisz konkretnie kobieto, bo pod takimi ogólnikami nic się nie kryje

Gość gość
A czy powiedziałam ze są male? Mam 2 dni w tygodniu gdy babcia z nimi zostaje..

Gość gość
Gdy zapytałam to powiedział, ze on nie czuje potrzeby takiej aby musiał ciągle mnie przytulać. Nie raz już mu powiedziałam, ze jeśli tak dalej będzie to odejdę. Wtedy przez kilka dni było lepiej.. Albo zaczynają sie wymowki ze jest zmęczony .

Gość gość
3 dzieci po dwóch latach małżeństwa?! :O

Gość gość
! 5 lat zwiazku czytać ktoś nie potrafi? A może są to Trojaczki?

Gość gość
ma kochankę! teraz to ona go fascynuje, a nie ty!

Gość najpierw ogar potem pisanie
A więc powiedział prawdę, że nie czuje takiej potrzeby - i co teraz zrobisz? Myślisz, że jak go postraszysz rozwodem, to nagle wszystko się zmieni? Nie. Będą wymówki lub przytulanki na siłę. Lepiej byś go zapytała o powód dla którego nie czuje potrzeby bliskości - o ile nie boisz się odpowiedzi, bo może być druzgocąca - poproś go o szczerą rozmowę

Gość gość
Wiem , ze może powiedzieć coś co zaboli. Tylko wolałabym aby powiedział prawdę.nie chce nic na sile

stąd wiem, że są małe, bo umiem liczyć jesteście ze sobą 5 lat, więc zakładam, że najstarsze ma 4 lata, czyli pozostałe dwa mają 3 i 2 lata czyli są małe

Gość gość
Wiem, ze to trudne, ale najlepsze co mozesz zrobic w takiej sytuacji to tez sie od niego oddalić i trzymać na dystans. Skoro rozmowy nie pomagaja, to nie da sie inaczej. Jesli mu zalezy choc troche, to zawalczy jak tylko zauwazy, ze cos jest nie tak. bo na ta chwile on sie troche Toba znudził bo po co sie starac o kogoś kto sam się o to prosi? Nie ma juz do tego motywacji. taka jest ludzka psychika ,ze bardziej doceniamy z reguly to na co trzeba zasluzyc. On teraz uwaza, ze moze sie tak zachowywać bez żadnych konsekswencji i Ty i tak nie odejdziesz. nie dajesz mu żadnej nauczki bo jak robic mu wymowki to on mysli, ze Ty sobie pogadasz ale i tak nie odejdziesz. Spraw żeby sie faktycznie bal czy teraz Ty nie tracisz zainteresowania. i to nie sa o tyle gierki , co jedyne co nalezy zrobic w tej sytuacji, facet Cię nie bedzie szanował jesli bedziesz za nim biegala

Gość gość
Mamy Trojaczki które maja po 3.5roku. Tak wiem źle napisałam. Przepraszam..

Gość gość
Wszystko wskazuje że ma niestety kochankę.taka sama sytuacja mnie spotkała.gdybym mojemu nie sprawdzała codziennie telefonu dalej bym nie wiedziała o jego kochance.aż wpadł któregoś dnia...nie skasował smsów.

Gość gość
Gość z 13.33 spróbuje tak zrobić może faktycznie coś mu wejdzie do głowy. Albo zrozumie albo koniec będzie. .

Gość gość
A i jesli sie zaniedbalas z wygladem ( choć wcale nie twierdze ze tak musi byc, zadbana kobieta tez facet moze sie znudzic), to zmien to. Zadbaj o siebie bardziej. A jednoczesnie trzymaj go na dystans. Badz uprzejma dla niego i to wszystko. Pretensjami sprawiasz, ze on tego juz nie chce sluchać i mysli ,ze sobie pogadasz i Ci przejdzie, wiec pretensje i awantury tylko zrobia odwrotny efekt poza tym to buduje tez wrogosc mieszy wami i on bedzie mial Cie coraz bardziej dosc. A jak zaczniesz go trzymać na dystans i zachowywać się DOKLADNIE JAK ON to najlepszy sposob zeby to uratowac, o ile sie oczywiscie da. Jeśli to nic nie pomoże tzn. ,że sytuacja jest na tyle beznajdziejna, ze bedziesz sobie musiala dac spokoj. Tylko poczekaj cierpliwie miesiac albo dwa i zobaczysz

Gość gość
Kochankę watpie bo cały czas w domu siedzi. Zaraz po pracy wraca do domu, a gdy gdzieś jedziemy to razem. Weekendy spędzamy w domu z dziećmi. Telefonu nie sprawdzalam mu bo nie było potrzeby..

Gość gość
A gadałaś z nim. CHŁOP PEWNIE SOBIE RĘCE URABIA ŻEBY ZAROBIĆ na Ciebie a ty zamiast mu pomoc to narzekasz. Kup se wibrator i weź się za robotę.

Gość gość
Być może ma kochankę, a być moze nie. tego nie wiemy. natomiast oddaliliscie sie od siebie i to jest pewne. Skoro on się tak zachowuje, probowałaś z nim rozmawiac i to nie przynosilo rezultatow, to pozostaje Ci tylko odplacac mu tym samym. Niestety takie jest zycie, ze ludzie przeważnie nie doceniaja zbytniego poswiecenia ze strony innych, to nie znaczy tez ze on jest zlym czlowiekiem, taka jest ludzka natura po prostu

Gość gość
A co se myślałaś jedna z drugą takie trendy sobie na swych piersiach wypracowałyście przebrzydłe raprzle on woli tulić własnego wacka który nie woła na kosmetyki i nową kieckę i nie ma pretensji a ile przyjemności jak trzeba daje zamieniliście ten świat w jeden powszechny barłóg to se teraz i macie ucucia we wspomnieniach i dobrze wam tak i z czasem jeszcze lepi bedzie.

Gość gość
Także nie warto w żadnym związku dawać z siebie wszystkiego jeśli druga strona tego nie robi. Nie warto się przed kimś plaszczyc nawet jesli go kochasz. Bo chyba żaden facet tego nie doceni. Traktuj ludzi jak oni na to zasługują bo inaczej będziesz cierpieć. Jak on Cię olewa, też go olewaj, oczywiscie rozmowa jest ważna, ale z tego co zrozumiałam to juz tego probowałaś. Warto byc kochajacą, ciepla partnerka jesli i facet okazuje milosc i tylko wtedy

Gość gość
Miejmy nadzieje ze poskutkuje jeśli nie odejdę od niego

Gość gość
Uciekają od niego w p**du. On cie nie kocha znajdź innego chociaz kto weźmie z trujka bachorow

Gość gość
gość dziś 10/10

Gość gość
Gość 13.37 gdybyś chciał wiedzieć pracuje i nie biorę od niego pieniędzy.

Gość gość
Zasiłek z mops i 500+ to nie praca ;-) 10/10

Gość gość
gość dziś Gość 13.37 gdybyś chciał wiedzieć pracuje i nie biorę od niego pieniędzy. xxxx I błąd, bo jego obowiązkiem jest łożyć na dom i rodzinę. Zabierz mu kilka razy wypłatę i od razu miłość oraz czułość wrócą, bo szmacisko nie dostanie kasy za ciągnięcie fujary

Gość gość
I co zazdrościsz ze nie e masz trójki za jednym razem?

Gość gość
Oj roboty pełno, ale jakie szczęście!!