Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bylyscie na jakims slubie ,weselu zimą?zdarzylo sie wam?

Polecane posty

Gość gość

jesli tak to jakie rajstopy zakladalyscie pod plaszcz do sukienki? jaka grubosc den?? bo slyszalam ze nawet na mrozie powinno sie zakladac na takie okazje cieniutkie rajtki by wygladac z klasą.. czy jednak warto marznąć ?

Gość gość
bylam na wlasnym 21 stycznia

Gość gość
a sorki nie doczytalam , rajstopy to nie pamietam jakie mialam ale 25 lat temu to chyba takie jakie na sklep rzucili:)

Gość gość
Byłam rok temu i dwa lata temu w grudniu. Zakładałam cieniutkie rajstopy i szpilki i nie znarzlam chociaż był mróz. Ta godzinę w kościele przecież można się przemeczyc bez przesady żeby się ubierać w kozaki i grube rajty.

Gość gość
znowu ta hahahahha

Gość gość
I JA podepne sie pod twój watek autorko. moze mi ktos doradzi gdzie kupie dobre rajstopy??gdzie kupujecie dziewczyny?? i jaki kolor bedzie pasowac do czarnych szpilek i sukienki granatowej?

Gość gość
Gosc 17:36 no nieeee ahahahhahahaha idiotka udaje, ze nie jest autorka hahaaha:D

Gość gość
czarne cienkie, 15-20 den. Do granatowej sukienki i czarnych szpilek też pasują :P

Gość gość
Ja się młodych pytałam jak w kościele będzie, dostałam cynk, że normalnie jest grzane, więc byłam w zwykłych cienkich rajstopach, sukience, marynarce i płaszczu jesiennym i nie zmarzłam. A tak to przecież pora roku nie ma znaczenia jak się jedzie samochodem. Na sali przecież też musi być normalna temperatura. Jak będzie zimno to 20den wte czy wewte nic przecież nie da. Już lepiej mieć na zmianę rzeczy, albo pod płaszcz jakaś dodatkowa warstwa.

Gość gość
Byłam na swoim :D 22 stycznia

Gość gość
Ja byłam ostatnio na ślubie w cienkich rajstopach (inne nie pasują przecież do weselnej sukienki) i szpilkach, zmarzłam w kościele niesamowicie, temperatura była nie dużo wyższa niż na zewnątrz.

Gość Mama 2 plus 1
A ja zakładałam cienkie rajstopy ale do kościoła eleganckie, długie, skórzane, czarne kozaki, ktore w drodze na sale zamieniałam na szpilki. W kościołach zazwyczaj jest zimno i uwazam ze kozaki bardziej pasują do grubszego płaszcza niż szpilki.

Gość gość
czarne rajstopy absolutnie nie pasują do czarnych szpilek i granatowej sukienki....chyba ze chcesz wygladac jak na pogrzebie..a to slub przeciez....wszysto sie zleje w jedna calosc ciemną i bedzie zle wygladac