Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedziałam coś nie tak? Jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

W sumie nie jest to jakis moj wielki problem bo w zasadzie sie tym malo przejmuje, ale tak was chcialam zapytac o zdanie. Byłam na Sylwestrze ze znajomymi. Ja mieszkam w innym miescie, a oni w innym. Wracalismy samochodem. A na to jeden kolega zadał pytanie, ze " może do mnie wpadną na jedną noc, a rano sobie wrocą" (oni mieli do domu niewiele dalej , więc nie musieli sie zatrzymywac tylko powiedział to w sensie zeby dla rozrywki sie u mnie zatrzymali). A ja na to , ze niestety ,żeby sie nie gniewał ,ale bede się musiała uczyć bo zaraz mam egzamin na studiach- co jest prawdą, a kolejna nieprzespana noc to by byla przesada. To na to koleżanka powiedziała coś w stylu, że " u nas za to zawsze mozesz przenocować"- co zabrzmiało jak wyrzut... A potem przy pożegnaniu jeszcze powiedziała, ze do zobaczenia "może za rok". Fakt, ze sie widzimy rzadko, ale mam wrazenie,ze sie obrazila czy cos... Wg was bylam nieuprzejma? W sumie to kolega też nie powinien był sie tak wpraszac

Gość gość
up

Gość gość
już ci wszystko wyjaśniam: pierwszy nietakt kolegi że się wprasza w ciemno,ale potraktujmy to jako żart,tekścik koleżaneczki żenujący,kompletne dnooooo,ty nic nie zrobiłaś,takich masz znajomych

Gość gość
olej to wrazie co to ja cie obskocze ;-)

Gość gość
Nic złego nie zrobiłaś, byłaś asertywna :) I dobrze nie mozna sobie dac wejsc na glowe