Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GRANATOWA SUKIENKA i czarne szpilki.jaki kolor rajstop dobrac?

Polecane posty

Gość gość

W lutym mam slub swego brata i zdecydowalam ze pojde w granatowej sukience i czarnych szpilkach. Nie wiem tylko jakie rajstopy beda dobre.CIELISTE ?CZY INNE?Moze ktoras sie zna i mi podpowie? Czytam w necie i kazdy pisze inaczej.Cieliste podobno w zimie nie bardzo ,a czarne to na pogrzeb a nie na slub...ech..

Gość gość
Cieliste i koniec, co to za tekst o zimie? Czyli co w kozakach trzeba? Nic innego nie pasuje a imprezy to nie pory roku.

Gość gość
Prowokacja, już zakładała świat temat o granatowej sukience, że idziesz na studniowke

Gość gość
Autorko cieliste w zimie odpadają.Nie na ślub.I na mróz. TYlko czarne albo ecru.

Gość gość
AHA KONIECZNIE GRUBSZE .PONAD 40 DEN WYBIERZ.

Gość gość
jasne, grube rajstopy na imprezę :p ja bym założyła cieliste, będziesz wyglądać lekko i nie będzie Ci gorąco. Poza tym - naprawdę uważacie, że to będzie DOBRZE wyglądać - granatowa sukienka i czarne grube rajstopy? Wg mnie NIE

Gość gość
cieliste rajstopy na slub w kosciele????i jeszcze na mrozie????troche smieszne...

Gość gość
Lepiej niech idzie w spodniach narciarskich, bo zmarznie :P Chyba do kościoła raczej założysz płaszcz do tej sukienki i kozaki np. Gdzie wy macie teraz nieogrzewane kościoły, w których panuje mróz? :) Nie sądzę też, że autorka będzie się do owego kościoła przedzierać parę kilometrów przez zaspy, ze ma się okutać jak na wyprawę zimową. Na ślub raczej przyjeżdża się autem, taksówką itp. autorko, załóż takie rajstopy jakie chcesz. Masz się czuć dobrze i pięknie

Gość gość
Moim zdaniem cienkie czarne rajstopy. Do kościoła płaszcz i kozaki

Gość gość
Zdecydowanie różowe

Gość gość
do kosciola bez kozaków nie wyobrazam sobie isc na mrozie...wygladaloby smiesznie isc w szpilkach i cieniutkich rajtach do plaszcza ..

Gość gość
modliszko a jaka to jest srednia grubosc?40 den?

Gość gość
100 den rozowo-zielone

Gość gość
modliszka nie zna sie na modzie. doradza ci ciemne rajtki podczas gdy to jest ślub i bedziesz miała ciemną sukienkę i buty ,wszystko zleje sie w ciemną calosc..moze jeszcze plaszcz czarny i będzie żałoba.makabra

Gość gość
ciemnoszary tez w ostatecznośći ujdzie.

Gość gość
weź sobie na zapas cieliste cienkie rajstopy, jak się posłuchasz tych rad z ciemnymi. Jedne rzut oka na salę i szybko zmienisz zdanie

Gość gość
Tylko w kolorze cielistym, a jak założysz czarne to tak jak na stypę się ubierzesz a nie na wesele...

Gość gość
ale jakie cieliste ??bo jest sporo odcieni..doradzcie mi jakie kupic te cieliste i jaki den:)

Gość gość
Szare