Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela napisałeś taki komentarz do mnie

Polecane posty

Gość gość

otóż to jest zbiorcza nazwa kilku osób, które dokuczają niejakiemu mateuszowi kołbucowi (zasłużenie), który od jakiegoś czasu spamuje na kafe namysłowem i zadaje inne, świadczące o jego problemach psychicznych pytania. użytkownik ten ubzdurał sobie, że każdy niepochlebny mu komentarz pisze ów "gość od homocwela" smiech.gif a jest on "gościem od homocwela", bowiem jedna z tych osób tak go nazwała nawiązując do niezbyt męskiego głosu mateusza jako, że mateusz ma skłonność do urojeń i fiksacji; nic i nikt nie jest w stanie go przekonać, że nie pisze z jedną osobą oczko.gif

Gość gość
a to jest moja odpowiedź ... 11:48 gość od homocwela nie wmawiaj mi że to zbiorcza ilość osób co mi dokuczają bo doskonale wiesz ze to nie jest wiele osób tylko ty ty ty i tylko i wyłącznie ty i doskonale o tym wiesz ze nie jest to zbiorcza ilość osób i że to tylko ty i często udajesz wiele osób ale doskonale wiesz ze to ty ps i nie pisz ze mam niezbyt męski głos bo mam bardzo męski głos i nie mam takiego głosu zwłaszcza takiego pedalskiego jak na filmiku w rzeczywistości mam inny głos zrozum to i chyba lepiej wiem od ciebie i nie wmówisz mi że jest inaczej bo mam męski a nie pedalski głos i chyba lepiej wiem i nie wmówisz mi że jest inaczej

Gość gość
więc nie wmówisz mi że jest inaczej

Gość gość
no odpisz

Gość gość
up