Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy fetysz w dzieciństwie

Polecane posty

Gość gość

Pamiętam jak byłem młody gdy do mojej babci (mieszkałem blisko babci) przychodziła jej siostra to przeważnie była ubrana w piękne szpilki bądź buty na obcasie. Najczęściej przebywały w pokoju daleko oddalonym od przedpokoju. Moja babcia ma dom jednorodzinny, więc przestrzeń od tamtego pokoju do przedpokoju była spora. Gdy one siedziały sobie w pokoju, ja w tym samym czasie w wieku 8-9 lat szedłem do przedpokoju i wąchałem piękne śmierdzące szpilki z aromatem spoconych stóp w rajstopkach siostry babci - ach, ten cudowny zapach, nigdy go nie zapomnę hmm... aż się rozmarzyłem. Mały fetyszysta był ze mnie. Nie wiem dlaczego to robiłem, nie miałem wtedy nawet żadnego pojęcia o fetyszach ani nie znałem tego słowa. A czy Wy mieliście jakieś małe zboczenia w młodości?

Gość gość
Czy ten fetysz Ci pozostał do teraz?

Gość gość
Tak.

Gość gość
Ile masz lat? Wolisz starsze kobiety?

Gość gość
Przeciez to ten sam co szuka zajetej kobiety po calym dniu w pracy.

Gość gość
gość dziś Chyba nie tamten nie pisze takich rozbudowanych postów.

Gość gość
Też zapachy, rajstop dziewczyn. Moja starsza siostra sprowadzała koleżanki do siebie, często na noc. Zostawiały pończochy, rajstopy, buty. Wąchałem jak nikt nie patrzył. Stawał mi.

Gość gość
gość Cudowne uczucie. Wąchać zapach stóp młodych dziewczyn jeszcze lepszy niż w przypadku mojej historii.

Gość gość
Tak ten przygłup siedzi już tu dłuższy czas i pieprzy w kółko o tym samym , jekis nie do y****y .

Gość gość
Moim fetyszem sa ogólnie kobiece nogi. Uwielbiam patrzec na ulicy na piekne zgrabne nozki w rajstopkach badz ponczoszkach. Najchętniej bym sie wtedy spuscil na stopki tej pani. Do zestawu ponczoch lub rajstop chetnie widze mini i szpilki. Marzy mi sie zeby spotkac sie z tak ubrana sekretarka i wywachac caly smrod ze szpilek po 8h pracy i wymasowac stopy. Na koniec footjob i spuscilbym sie na jej piekne smierdzace stopy. Hmm.. az sie rozmarzylem. Stanął mi.

Gość gość
podglądanie koleżanek jak siusiają... niektóre same pokazywały za to chciały mi potrzymać jak ja sikałem... i tak zaczęły się w wieku 6 lat moje pierwsze kontakty "seksualne"

Gość gość
lecz sie zj***e i s********j z tymi wypocinami

Gość gość
W wieku 6 lat jako pierwszy fetysz ,żę "IDĘ DO SZKOŁY"

Gość gość
Moj fetysz juz od lat to kobieca noga w gipsie, ogladanie filmikow jak dziewczyna skreca albo lamie noge, wiem ze to dziwne, ale tak mam, wyku***scie mnie to kreci ;)