Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabiwa

Jak często uprawiacie seks?

Polecane posty

Gość kabiwa

Pytanie do tych, którzy są po 40. Mam 41 lat. Jestem kobietą. Mam często ochotę na seks, mój mąż niestety już nie. Kiedyś kochaliśmy się często i gęsto. Teraz to masakra, on jest wiecznie śpiący i zmęczony. A ja usycham... Uprzedzam złośliwych - jestem szczupła, zadbana i nie jestem brzydka.

Gość gość
Mogę pomóc... ;) 25 lat. zawsze chętny. Tym bardziej, że Pani w tym wieku, mam fetysz na takie Mężatki ;)

Gość kabiwa
Nie jestem zainteresowana romansem, zwłaszcza z dużo młodszym. Jestem po prostu ciekawa, jak to jest w waszych związkach. Czy facetom po 40. już się nie chce?

Gość gość
znowu ten X-Pałman w tabletkach beda reklamowac i spamowac wypiertalac z tym szajsem bo od tego sie robi szankiel na kvtasie

Gość LeokadiazPcimia
co trzy lata średnio , jak się trafi ktoś przypadkiem

Gość AbdulAziz
kabiwa mam dużego i grubego kvtasa i dobrze Cię dopchnę , będziesz zaspokojona cała w rozkoszy

Gość kabiwa
Nie założyłam tematu, by coś reklamować. Nie o to mi chodzi. Nawet nie chcę tego typu porad:" Niech mąż weźmie..." . On nie jest impotentem. Nie potrzebuje niczego na erekcję, bo z tym nie ma problemu. Chodzi o częstotliwość.

Gość kabiwa
Oczywiście, jak zwykle. Brak kulturalnej rozmowy, tylko jakieś chamskie propozycje. Pisałam, że nie jestem zainteresowana.