Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak na to zareagowac, awanturą?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z facetem który jest na ogół wspaniały, ale podczas smsowej rozmowy, niby w żartach zwrócił się do mnie "a p********z głupoty", jak na to zareagować? Taka sytuacja ma miejsce pierwszy raz i nie wiem czy to zignorować ( bo zdecydowanie było w formie żartów) czy zrobić mu delikatną awanturę, że wymagam szacunku?

Gość gość
Traktuje Cie jak kumpla

Gość gość
A może po prostu prawdę ci powiedział? Nie podskakuj niepotrzebnie.

Gość gość
Nie ma co robić awantury o takie głupoty, zwlaszcza że piszesz że to było w żartach. Awantura zamiast pożądanego celu może przynieść odwrotny skutek i on uzna że jesteś przewrażliwiona i nie warto z toba być.

Gość gość
Masakra takie odzywki!,brak kultury taktu i szacunku.!Nigdy bym na takie odzywki nie pozwoliła.Nie trawię takich chamow bez kultury języka.s

Gość gość
gość dziś twój misio to ogólnie musi jak w zegarku chodzić, nie?;)

Gość gość
Ludzie wy to nazywacie żartem i kumpelstwem?? Masakra.U mnie taki ktoś byłby od razu skreslony a najpierw powinie przeprosić za obraze.Tak sie nie traktuje kolezanki tylko smieci w kuble albo meneli w knajpie a nie kobiety.Prostak bez ogłady.!s

Gość gość
Jaki misio?jak mozna dorosłego faceta nazywać misio???Dorosnijcie.

Gość gość
Nie dziwie sie ze po ulicach takie mameje chodzá jak wy z dorośłych ludzi miski robicie.Misie to były w przedszkolu czy gora w zerowce a teraz mają być twarde odpowiedzialne i kulturalne chłopy a nie jakieś maskotki bezwiedne!!Boże same kobiety pozbawiacie ich jaj!s