Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zubita

Czy kupię pianino cyfrowe za 1500 zł

Polecane posty

Pytanie do znawców tematu, czy za 1500 zł da radę kupić pianino cyfrowe? Chodzi mi oczywiście o nowy instrument.

Widziałem takie niemarkowe lub marki krzak nowe za 1000 i 1200 zł, ale odradzam kupowanie takich wynalazków, bo tylko z wyglądu one są pianinami. Brzmienie w nich jest na poziomie najtańszych keyboardów, a jakość klawiatury daleka od średniej. Jeżeli dasz radę to dołóż jeszcze z 200 zł i za 1700 zł kupisz cdp-130 casio. Będziesz miała markowy instrument z niezłą klawiaturą i brzmieniem.

Widziałem takie nie markowe lub marki krzak nowe za 1000 i 1200 zł, ale odradzam kupowanie takich wynalazków, bo tylko z wyglądu one są pianinami. Brzmienie w nich jest na poziomie najtańszych keyboardów, a jakość klawiatury daleka od średniej. Jeżeli dasz radę to dołóż jeszcze z 200 zł i za 1700 zł kupisz cdp-130 casio. Będziesz miała markowy instrument z niezłą klawiaturą i brzmieniem.

Widziałem takie nie markowe lub marki krzak nowe za 1000 i 1200 zł, ale odradzam kupowanie takich wynalazków, bo tylko z wyglądu one są pianinami. Brzmienie w nich jest na poziomie najtańszych keyboardów, a jakość klawiatury daleka od średniej. Jeżeli dasz radę to dołóż jeszcze z 200 zł i za 1700 zł kupisz cdp-130 casio. Będziesz miała markowy instrument z niezłą klawiaturą i brzmieniem.