Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie cos na Dzień Babci i Dziadka w imieniu swoich b.małych dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Mowa o dzieciach niespełna rocznych. Czy to jednak chore? Mam cos kupować babci która mało się wnukiem interesuje??

Gość muusia
Tak

Gość gość
Wiesz ja zamowilam przez internet takie ksiazeczki ze zdjeciami dziecka babci i dziadkow. Pozbieralam zdjecia z calego roku. Tytul ksiazeczki od Wnuczka. Wiem ze pomysl sie spodoba dziadkom.

Gość gość
U mnie dziadkowie się nie interesują i nigdy nie dali nic na Dzień Dziecka (na razie były 2, bo córka ma 1,5 roku), więc nie widzę powodu, dlaczego miałabym pamiętać o ich dniu.

Gość gość
Ja myślę kupić karty z okazji dnia babci i dziadka i w środek włożyć zdjęcie wnuczka, do tego może ramka na zdjęcie. Tylko nie wiem gdzie można jakieś fajne kartki można kupić, patrzyłam w paru sklepach ale nie ma takich dla babci i dziadka, w empicu niby są ale same takie z kwiatkami, może ktoś widział w jakimś sklepie jakieś fajne ?

Hejka. Ja mam zamiar w imieniu mojego 7 letniego dziecka kupić fotoksiążke. Mam już zaprojektowaną na stronie http://www.colorland.pl/fotoksiazka jeszcze tylko muszę wywołać zdjęcia i dodać fajne opisy. Mam nadzieje że babcia będzie zadowolona.

Gość gość
Nie , bo nie zasluzyli.

Gość gość
Jak corka była malutka to cośtam kupowaliśmy np kubki ze zdjęciami, a teraz jak chodzi do przedszkola to nie kupujemy, zawsze panie organizują jakieś prace typu laurki czy wyklejanki dla dziadków