Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy polecie jakies maseczki zeby wygladac jak czlowiek mimo ogromnego zmeczenia

Polecane posty

Gość gość

Moja corka budzi sie w nocy co 40 min.Wygladam strasznie po takich nocach moze macie jakies sprawdzone maseczki zeby skora nie wygladala na tak zmeczana.Prosze pomozcie.

Gość gość
Vichy idealna skin sleep dla mnie rewelacja.

Gość gość
Dziekuje wyprobuje na pewno

Gość gość
Wszystkie kremy na dzień i noc, maski, serum z dużą dawką witaminy C. Poszukaj, mi to pomogło.

Gość gość
Może spróbuj żelowe okulary, chlodzisz je i po takiej ciężkiej nocy zakładasz na oczy na jakieś pół godz. trochę pomogą na opuchnięte oczy worki itd.

Gość gość
Zanim przystąpisz do zabiegów zrób peeling. Ja robię dotleniający peeling enzymatyczny z bielendy, kupuję w rossmannie za 2,70 ;-) ,składniki preparatów lepiej się wchłaniają ;-)

Gość czerwieńibłękit
Ja polecam raz w tygodniu rzucić wszystko, załatwić opiekę nad dzieckiem i wyjść zostawiając to za sobą. Na jakąś maseczkę albo peeling czy masaż do Paradizzo tak jak ja na Poznańskiej w Wawie. Później na kolację samej. I wtedy masz naładowane baterię na cały tydzień :)

Gość gość
mi fajnie rozświetlają twarz kwasy migdałowe - ale trzeba się ruszyć do kosmetyczki ;) Warto.Zabieg ok.50 zł, a efekt super

Gość gość
sorry, ale na chroniczne niewyspanie i budzenie się co kilkadziesiąt minut żadne maseczki nie pomogą. Weekend w łóżku i odespanie tego wszystkiego dałoby Ci więcej niż najdrozszy zabieg. pozostaje makijaż, ale przy bardzo dużym zmęczeniu i tak widac, ze człowiek jak zombie wygląda

Gość gość
krem nawilżający w dużych ilościach, bo skóra bardzo wysycha przy niedosypianiu. i żadnego suchego matującego makijażu. podkład rozświetlający, rozświetlacz, korektor pod oczy