Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć rodzicą że jadę do dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i do tej pory nikogo nie miałem, lecz kilka miesięcy temu poznałem w internecie pewną dziewczynę z którą gadałem i pisałem codziennie. Świetnie mam szło więc postanowiliśmy się spotkać. Tylko że ona mieszka 300km od mojego domu. Odległość nie jest problemem bo są autobusy czy pociągi, ale bardziej mam problem jak powiedzieć rodzicą po co tam chce jechać i do kogo, a ot tak zniknąć na 2 dni nie mogę. Nie powiedziałem im do tej pory że kogoś mam bo myślałem że i tak nic z tego nie wyjdzie oraz trochę się wstydziłem. Lecz teraz muszę to zrobić ale nie wiem jak i obawiam się ich reakcji. Pomożecie?

Gość gość
"rodzicą"

Gość gość
Powiedz że jedziesz do kolegi :)

Widziałeś jej twarz ? Rozmawialiscie przez kamerkę ? Bo jeśli nie to nigdzie nie jedz

Gość gość
tak widziałem, ona mnie tez, przegadaliśmy ze sobą z 1000 godzin jak nie więcej przez ten czas

Gość gość
Normalnie. Najlepiej powiedz prawdę,nie kombinuj. Masz 23 lata wiec chyba nie będą zaskoczeni że chcesz kogoś mieć. 300 km to jednak nie tak blisko a poza tym nie wiesz co zastaniesz na miejscu (mimo że jesteś facetem a różnie bywa) lepiej żeby wiedzieli gdzie i do kogo jedziesz. Też mam córkę w podobnym wieku i nie znoszę jak kręci wole najgorszą prawdę.