Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powoduje,że zakochujesz się w tej a nie innej kobiecie?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny często myślą o sobie jestem lepsza od tej drugiej a On woli ją,dlaczego?

Gość gośćes
tak funkcjonujemy /taka nasza natura. tak jak wy uważacie że jesteście lepsi od tamtego chociaż jesteście gorsi.

Gość gość
Hormony decydują o tym kogo wybieramy.

Gość gość
chemia czysta....

Gość gość
Aleś ty babo nudna. Ciągle tu nudzisz i nudzisz.

Gość gość
hormony?chemia? jak zwierzaki jakieś:D

Gość gość
zakochuje sie bo mi sie bardzo podoba

Gość gość
lecisz na nogi czy biust?:D

Gość gość
19:21 Jaka babo. Kobiet tu bez liku.

Gość gość
Baby są kobiety są szmaty są wszystko tu jest czego dusza pragnie pedały są pedofile zboczeńcy

Gość gość
Jak w Auchan.

Gość gość
Nie media expert

Gość gość
Lece na cycki i ładne oczy

Gość gość
Ja na nogi

Gość gość
Ja na kasę

Gość gość
Ta a nie inna kobieta powoduje, że na nią/ za nią lecę i basta!

Gość gość
ludzie mówią tak bo odrzucenie boli więc wmawiają sobie, że są lepsi od tego kogo wybrał ich obiekt zainteresowania.

Gość gość
Myślę, ze tak samo jak u kobiet, wybieramy nie lepszego ale bardziej pasującego do nas. Co mi po mężczyźnie inteligentnym, przystojnym i bogatym skoro jeździ po świecie i nie ma dla mnie czasu, wole już mniej inteligentnego , miej przystojnego , niebogatego ale takiego co będzie mnie kochał i był ze mną i ze mną przeżywał każdy dzień.

Gość gość
Odpowiedzcie sobie sami, chcielibyście?chciałybyście być z kimś bardzo urodziwym, ale kompletnie nie mającym z wami nic wspólnego? Nie odbierającym na waszych falach? Bo ja nie:) Co do wyglądu, to przykuwa on nasz wzrok na początku, ale to charakter i sposób bycia danej osoby weryfikuje później czy nam się ona podoba czy nie:)

Gość gość
Jednak wiele osób rezygnuje ze związku gdy partner na skutek różnych przyczyn zbrzydnie, czy to wypadek, choroba, niedbalstwo i zwyczajnie odchodza od takich osób.

Gość gość
gość dziś 1.wypadek, bywa czasem,ze po wypadku nie tylko zmienia się wygląd ale i charakter, bywa ,ze człowiek po wypadku odgania wszystkich bliskich. 2.choroba to samo co przy wypadku. 3. niedbalstwo, jeśli ktoś zaczyna nie dbać o siebie to i przestaje dbać o związek a co za tym idzie tez o osobę, którą niby kocha.

Gość gość
No właśnie bywa, ale w większości wypadków to te osoby się same odwracaja, a nie że poszkodowany ich odgonil. Zresztą wiadomo to się wiąże z jakąś traumą, zwłaszcza gdy brak wsparcia od tej najbliższej osoby.

Gość gość
gość dziś Nie ma czemu się dziwić , często rodzina napiera na rozstanie bo jak to partner/ka niepełnosprawny/a. Zresztą życie z niepełnosprawną osobą nie jest lekkie, choć często to mężczyźni odchodzą od kobiet niż kobiety od mężczyzn.

Gość gość
Nie mówię o niepełnosprawności a o czysto fizycznych zmianach w wyglądzie

Gość gość
ok a ile znasz takich przypadków ?

Gość gość
A jakie ma to znaczenie? Znam kilka i to wystarczy

Gość gość
A jakie ma to znaczenie? Znam kilka i to wystarczy x W każdym przypadku od chorej czy po wypadku osoby partnerzy odchodzili?

Gość gość
.....Spieszyła się na autobus, którym dojeżdżała do pracy. Do przystanku nie doszła, bo po drodze potrącił ją samochód. - Miałam różne obrażenia, ale najgorsze było to, że praktycznie straciłam pół twarzy - mówi Marta. - Uderzenie dosłownie ciachnęło mi podbródek, tak, że moja buzia kończy się na ustach. Właściwie na górnej wardze. I wtedy moje życie zamieniło się w koszmar. Moje życie stało się koszmarem. Po domu chodzę z chustką na twarzy, bo jak ją zdejmę, to własna córka odwraca się ode mnie z obrzydzeniem. Rodzina także stara się patrzeć gdzie indziej. Najukochańszy okazał się mój mąż. Nie odtrącił mnie. Pociesza i przytula, mówi, że najważniejsze jest to, że przeżyłam. Jak by wyglądało jego życie beze mnie? ..... x jeden przykład netu i tu mąż nie zostawił zony.

Gość gość
jacy ludzie są interesowni jak nie wygląd to kasa się liczy a gdzie miłość przywiązanie wsparcie lojalność dbałość o związek, bycie ze sobą w trudnych chwilach a nie tylko gdy jest super dobrze? Egoizm to powszechna cecha jak widać od takich ludzi to z daleka.

Gość gość
7:42 Ja znam przykład z życia gdzie właśnie bliska osoba zostawiła. Podaj źródło