Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prośba o opinię. ona nie dzwono do mnie z wlasnej inicjatywy, ale zawsze odbierż

Polecane posty

Gość gość

ale zawsze odbierze i odzwoni kiedy odebrać nie moze. Rozmawia o swoich sprawach osobistych, nie odmawia kiedy słyszy o propozycji spotkania. Na razie jestem za granicą, wiec nie mozemy sie widzieć.

Gość gość
przepraszam za błedy ale pisze z telefonu.

Gość gość
Już spiesze z objaśnieniami, otóz, odnowiłem kontakt ze swoja dawna sympatią. Kiedy dzwonie, ona zawsze odbiera, kilkansacie minut jest w stanie porozmawiać, ale nigdy nie dzwoni z własnej inicjatywy. 2 razy zdarzyło się,ze stwierdziła, właśnie miałam dzwonic do Ciebie... Jest w poważnym stanie w szpitalu, ja za granica, z praca coraz gożej wiec bedę wracał do kraju. Powiedziałem jej kilka dni temu,ze po powrocie coś ode mnie dostanie-mały prezent niezobowiazujacy-ot tak. Nie wie ile bedzie w tym szpitalu, ja za 3-4 dni wracam do Polski, wiec powiedziałem,ze mogę ja odwiedzić, nie protestowała. Czy Waszym zdaniem takie jej zachowanie wynika tylko z bycia miłą, czy moze cos z tego byc coś wiecej? Pozdrawiam Wszystkich z obcej ziemi.

Gość gość
Dopóki ona jest w szpitalu, to dzwoń, dobrze jest pytać o stan zdrowia chorego. Ale potem, jak dalej nie będzie sama z siebie do ciebie dzwonić, to odpuść.

Gość gość
Jezeli ci zaleźy to się staraj , przeciez ona jest chętna.

Gość gość
Moze byc cos wiecej ,nie dziw sie dziewczynie -pewno chce rozwiazac najpierw problem zdrowotne I nie chce Ci sie narzucac ,powodzenia !

Gość gość
Dziękuję Wam za odpowiedzi, mnie na niej zależy, nie wiem czy jej też, ona chyba jest sz tych , które sądzą ,ze "facet się domysli...", jeśli będzie trzeba to po prostu na nią zaczekam. Uwazam,że warto

Gość gość
a ja sądze,zeona po prostu chce być miła, nie chce zamykać furtki, ale mozę wolalaby żybyście pozostali na stopie koleżeńskiej?

Gość gość
Do Gościa dziś z 13.12, dlaczego mowisz,zę "ona jest chętna"?

Gość gość
Czy ty liczysz, że tu prawdziwe wróżki siedzą. Po tym co piszesz nie da nic wywnioskować. Przyjedziesz i zobaczysz jak się wasze relacje ułożą.

Gość gość
Przeciez oddzwania , zgadza sie na kontakt z tobą, więc jest chetna.

Gość gość
Nie odmawia na propozycję spotkania. Oddzwania Chyba szukasz dziury w całym.

Gość gość
szanowni przedmówcy , autor wyrażnie wspomniał, że "ona nie dzwoni z włąsnej incjatywy. To trochę zmienia, prawda?

Gość gość
szanowni przedmówcy , autor wyrażnie wspomniał, że "ona nie dzwoni z włąsnej incjatywy. To trochę zmienia, prawda?

Gość gość
Pewnie jakaś kolejna królewna z drewna.

Gość gość
Faktycznie dziwna. z jednej strony zachowuje daleko idaca poprawnosć, a nie dzwoniać "od siebie" pokazuje,ze ma go gdzies...

Gość gość
a spotkanie to na pewno przekłada na Świetego Dygdy- czyli na nigdy"???

Gość gość
Olej pustą lalę.

Gość gość
Według mnie, jakby coś to ona powie, że przeciez wszystkie inicjatywy kontaktu wynikały z Twojej strony, a ona nic nie zaczynała, nic nie proponowała...ityle....co by nie było- będzie czysta i niewinna niczemy. A tak po ludzku, jeśli wie,ze masz dla niej prezent, to wezmie go, podziekuje ci i już jej nie zobaczysz.... pojdzie szukac innych frajerów....