Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedną pierś mam idealną, a drugą beznadziejną

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że dysproporcje są normalne, ale u mnie wygląda to szczególnie niefajnie. Dużo mniejsza pierś jest jędrna i kształtna, większa spłaszczona i nieco chyba nawet obwisła :O Od jakiegoś czasu bardzo dbam o biust i teraz jest to bardziej widoczne dla mnie, chyba tej mniejszej stan dużo się poprawił, a przez wielkość ta druga nie chce być jędrniejsza. Co zrobić, może powinnam zacząć dbać tylko o tę jedną, żeby je wyrównać? Dodam, że się odchudzam i biust mi maleje, więc jest duża szansa, że ta duża się zmniejszy (ale mniejsza też więc może powinnam smarować kremem wyszczuplającym ujędrniającym tylko tę większą? teraz smaruję obie i chyba głównie to działa). Gdybym miała dwa takie same cycki to byłyby wręcz idealne :(

Gość gość
nikt nic nie poradzi? :(

Gość gość
nie ma na to rady, jedynie operacja cos zmieni 🖐️

Gość gość
Ale skoro kremy mi działały (a zwłaszcza mam taką maskę wyszczuplającą którą nakładam na piersi i po niej chyba tak mi zmalały o jakieś 2 rozmiary) to może gdybym teraz nakładała tylko na tę jedną to choć trochę by się poprawiła?

Gość gość
moze jakiś krem, sama od dluzszego czasu mam taki z sexi look bielendowski, fajnie podnosi biust i go modeluje i cena niewygrowana wiec zawsze mozna przetestowac