Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy też za błędy młodości płacicie do dziś?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich! usmiech.gif Chciałam się zapytać, czy jest ktoś może w podobnej sytuacji do mojej, odnośnie błędów naszej pięknej młodości... Trzy lata temu, kiedy wchodziłam w świat ''imprezowy''i byłam bardzo młodziutka i głupiutka popełniłam ogromny błąd, którego dopiero z biegiem czasu zaczęłam żałować. Pewien lipcowy dzień...grill u znajomych, a konkretnie u znajomego, który bardzo mnie pociągał. Bylam nim zauroczona. Wiadomo jak to na takich grillach, był alkohol. Jako, iż był to początek mojego chodzenia na imprezy w moim życiu, nie wystarczyło mi dużo procentów, aby się ''wstawić''. Tak wyszło, że wylądowałam, z tym chłopakiem w jednym pokoju, sam na sam...wiadomo, do czegoś między nami doszło. Byłam pewna, ze po takim incydencie on odwzajemni moje uczucie do niego (nie wiem co miałam wtedy w głowie) dlatego też zgodziłam się na zbliżenie. Okej, stało się. Mijały dni, a ja w ogóle tego nie żałowałam. Dopiero po pół roku od zdarzenia dowiedziałam się, że mam opinię dzi**ki. Od 2 i pół roku ludzie ciągle gadają to samo. To się roznosi dosłownie wszędzie...mieszkam w miejscowości, gdzie wszyscy się znają i przez dwie osoby rozniosło się to nawet w mojej szkole, która znajduje się daleko od miejsca w ktorym mieszkam. Teraz w życiu nie zrobiłabym takiego czegoś z osobą, którą ledwo znam, wiem że byłam strasznie głupia i to jest rzecz, którą żałuje najbardziej w moim życiu. Oddałabym wiele, żeby cofnąć czas. Miałam przez pewnien czas przez to depresje, prawie codziennie od dwoch i pol roku o tym myślę, dołuje się...Nie wiem jak mogłam byc tak głupia. Ludzie jedną rzecz potrafią ciągnąć przez lata...Od tego dnia NIC NIGDY Z NIKIM NIE ZROBIŁAM, a mimo tego, moja opinia się nie zmienia... strasznie przejmuje się tą opinią. Jest jakiś sposob, zeby ludzie tak o mnie nie mowili? Miał ktoś taką sytuacje?

Gość gość
Olej to. Zwyczajnie. Ja mam na to jedną odpowiedź: chciałam, to się przespałam i na chuj drążyć temat.

Gość gość
O jakich odwzajemnionych ucziciach ty d***** gadasz? Bylas pijana i to nazywasz uczuciami?! Tak odwzajemnil, tez byl pijany!

Gość gość
Grzeczniej proszę. Bylam pijana , ale to ze ten facet mnie pociągał trwało od długiego czasu, a jako ze mialam kilka lat temu inne spostrzeżenie na ludzi i ich relacje, myslalam ze poprzez taki incydent on zwróci na mnie uwage, bo wiedzialam, ze nie jest mną jakoś szczególnie zainteresowany. PODKREŚLAM BŁĄD MŁODOŚCI, INNE MYŚLENIE I PUSTKA W GŁOWIE

Gość gość
a twój kolega jaką ma opinię? Żałosna jest ta twoja miejscowość...

Ludzie raczej nie zapomne, a latke bedziesz musiala miec. Jedyne wyjsci, to albo olac, albo wyjechac gdzies gdzie cie nie znaja i tam zaczac nowe zycie. Tylko czy teraz z toba jest wszystko ok... ;)

Gość gość
Nigdy nie zapomna? Nawet za kilka lat? Ciągle ludzie będą mnie mieć jako temat do gadania, ze w mlodości popełniłam ten błąd?

Gość gość
Chodzi mi o to, czy kiedyś to ucichnie, albo ludzie beda mieli to w koncu w du*ie...czy caly czas ludzie beda uwazac ten temat za z***bis*y do rozmów..