Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak naprawić nasz związek?

Polecane posty

Gość gość

Jestem sfrustrowana! Poznałam się z moim chłopakiem przez internet, przyjeżdżam do niego jak tylko mogę, zawsze na jakieś okoliczności wysyłam mu upominki, pomaga jak tylko potrafię gdy czegoś potrzebuje, a w zamian nie dostaje nic, nigdy do mnie nie przyjechał, jak go o coś proszę to prawie zawsze słyszę odmowę, nigdy nie słyszę komplementów. Gdy zwracam mu uwagę mówi że tylko marudzę, czepiam się. Kocham go ale wg nie czuję się jak kobieta, mam wrażenie że się cofam. Czy można jeszcze coś zrobić aby między nami było dobrze? Żeby mój chłopak wreszcie mnie zauważył...

Gość gość
A co tu naprawiać ? Przeciez to zaden związek.

Gość gość
Trudno jest mi zakończyć ten związek, to mój pierwszy chłopak :(

Gość gość
Nir mozesz zakończyć ?No to rob to czego on chce i nie narzekaj.

Gość gość
Facet korzysta ì nic w zamian nie daje.

Gość gość
poznałaś dupka przez internet :-D :-D w internecie do poznawania są najgorsze śmieci,których nikt z otoczenia bliższego i dalszego nie chciał i szukają w desperacji gdzie bądż

Gość gość
Zacznij mu dawać tupy // ona już mu d******py, a facet porocha sobie i ma ją w nosie, nawet nie musi wychodzić z domu bo sama lezie do niego, obrocha się i pogoni bo stwierdzi że jest szmatą

Gość gość
To mój pierwszy chłopak myślałam że jak dam mu dużo miłości, zaangażowania to nasz związek będzie udany, a dostaje wielkie nic, jest mi tak przykro, straciłam z nim cnotę , poświęciłam czas, pieniądze. Czuję się wykorzystana. A jak próbuję z nim rozmawiać to uważa, że jest wszystko dobrze, ja się czepiam i pewnie mam okres

Gość gość
skończ ta farse

Przestań się starać i próbować kupić uczucie prezentami. Może on wtedy zacznie się starać bo nie będzie miał wszystkiego na tacy, a może nie i wtedy możesz rozważyć rozstanie.