Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to "wyczuć",że facet nie "UDAJE"ZAKOCHANEGO?

Polecane posty

Gość gość

KTO JAK kto ale faceci potrafią udawać zwiazki, latac starac sie o kobiete, wmawiac jej ze sie w niej zakochali a potem zachowujua sie "jakby mu nie zalezało"

Gość gość
Jak to jak wyczuc? Zobacz jak mówi o tobie przy znajomych swoich i twoich. Poza tym można wyczuc czy stara się na pokaz czy nie. Poza tym facet na początku zawsze się stara mimo że nie jest jeszcze zakochany. Trzeba go rozkochac.

Gość gość
Ja rozumiem twoje obawy. Wypada na niezaradnego ale sprawdź go po prostu. Mieszkanie w tym wieku z rodzina jest normalne bo 1 szoda kasy na własne mieszkanie czy wynajem a 2 wygoda. Problem tylko jesli faktycznie on jest nieogarniety.

Gość gość
Każda zakochana osoba dąży do jak najczęstszego kontaktu z osobą w której się kocha, choćby tylko po to aby ją zobaczyć, dotknąć, usłyszeć głos. Z zakochaniem jest jak z uzależnieniem, zwłaszcza w początkowej fazie.

Gość gość
Jak cie ukrywa przed znajomymi czy rodziną to nie jesteś dla niego ważna.

Gość gość
Te cżeste proby kontaktu to ok. Ale "przejsciową" dziewczyne z braku laku tez moze przedstawic znajomym i rodzinie.Zawsze moze znia zerwac,wiec to nie jest dowod milosci

Gość gość
A ja zauważyłem wśród kolegów, że gdy już poznają kobietę na której im naprawdę zależy to właśnie zwlekają z zapoznaniem jej swoim znajomym i rodzinie, robią to dopiero gdy zyskają pewność że naprawdę coś czują i że to uczucie jest odwzajemnione.

Gość gość
Ta jasne. Do bzykania dobra ale nie odpowiednia by ją przedstawić znajomym.

Gość gość
dokladnie Jak nie przedstawia to jestes "pyłem"

Gość gość
Z tymi znajomymi to nie koniecznie. Spotykalam się kiedyś z takim jednym. Bardzo szybko zabrał mnie na wycieczkę ze swoimi znajomymi. A i tak po czasie okazało się, że chodziło mu tylko o jedno.