Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż to mruk, gbur, ciele...

Polecane posty

Gość gość

wstyd isc gdzies z nim w goście albo na sylwestra albo jakas impreze... siedzi nic nie mowi jak niesmialy zahukany chlopczyk albo ma mine jakby mial narobić w majtki :O

Gość gość
hahahahaha

Gość gość
Może jest nieśmiały i się wstydzi ?

Gość gość
kto ci kazal za niego wychodzic?? rodzice? sprzedali cie jemu za 3 kozy i 5 kur??? albo polecialas na niego bo jako jedyny cie chcial a teraz narzekasz, ze nie jest twoim wymarzonym??

Gość gość
chciał być nowoczesny i uległ dyktaturze tyranki

Gość gość
Nie każdy lubi kłapać jadaczką jak baby.

Gość gość
Przecież to Twój mąź. Wybralas go, poslubilas, a teraz narzekasz?

Gość gość
Ja to bym sie z Toba chetnie zamienila .Z moim to ja nigdzie nie che wychodzic , bo zaw2sze sie uchleje , a jak sie uchleje to zachowuje sie zle , podrywalby ciagle to co by sie dalo i wstyd mi za niego , pozatym tez nie umie sie zachowac, glownym jego teamatem sa cipki i seks MARZY MI SIE MRUK I GBUR uwierz to lepsze

Gość gość
Mruka ty kobieto po prostu nie lubisz, kazałaś mu sie z sobą ożenić i masz zaliczone, to nie on jest chory tylko ty podła. Wykorzystałam jego cechy charakteru aby zyskać status mężatki a teraz o tym zapomniałaś i wymagasz jakbyś wyszła za niego z miłości a nie z wyrachowania. Prostaka i chama masz bo taki d**ek zaimponował ci kiedyś a teraz on sie nie zmienił a ty nagle dżentelmena byś chciała, problem w tym ze u innego nie miałabyś szans. Wniosek - zamknąć buzie bo na bank wiedzialyscie kogo zmuszacie aby sie ożenił z wami.