Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielki jak robicie to same, nie szkoda Wam?

Polecane posty

Gość gość

przecież to nie to samo, z facetem jest zawsze (jakiby nie był) "coś wiecej"? takich suchy orgazm pewnie nie starcza na długo?

Gość gość
właśnie :-(

Gość gość
jezeli mialaby probowac z byle kim, to lepiej samej, przynajmniej znam swoje cialo i wiem jak ma byc dobrze, a nie liczyc na przelotna znajomosc z gosciem, ktory nie ma pojecia co zrobic bo sie za duzo por/nhuba naogladal.

Gość gość
no nie wiem z czasem lepiej sie wspomina nawet takiego goscia, a sama to wiesz ze mozesz liczyć na sekundy fajnych chwil i tyle, facet to facet jednak

Gość gość
nie wiem czy wiesz autorze ale wiekszosc kobiet ma lepsze orgazmy od masturbacji niz z seksu z partnerem a duza czeesc kobiet w ogole nie ma orgazmu z seksu, tylko udaje;) takze ja wole sobie sama zrobic bo mam pewnosc ze sie rozladuje

Gość gość
Dlatego ja mam od tego przyjaciela, kogoś komu ufam, kogo lubię, który mnie szanuje i liczy się z moim zdaniem i też jest singlem :)

Gość gość
Czego szkoda? Przecież to nie mydło i się nie wymydli... Ręką i przedmiotami, w łóżku, wannie, na kanapie przed telewizorem, nawet w kuchni :-P ...do biustu sięgam ustami ;-)

Gość gość
A co, jak nie ma bliskiej osoby, to się radzi samemu. Przecież nie przespie się z obcym oraz takim do kogo nic nie czuję.

Gość gość
Po co wy piszecie z tym zdewianciałym starym prawikiem. Tera pewnie konia wali, cwel obleśny, tfu

Gość gość
Pewnie że lepiej zrobić sobie dobrze samej/samemu niż iść do łóżka z byle kim i ne mieć z tego nic.

Gość gość
od seksu z facetem to mnie tylko obtarcia i infekcje lapaly. samej orgazm murowany. z nim nie bardzo.

Gość gość
To tak, jak z kołdrą. Lepiej marznąc, nie mając żadnej, niż się okryć taką wymazaną w kupie. Z byle kim to tylko obrzydzenie, zamiast orgazmu można przeżyć.

Gość gość
to chyba zależy jak się podejdzie.. oczywiście nie dosłownie byle z kim.. ale wybrzydzac na lewo i prawo.. X po co podchodzić do tego zero - jeden? przecież można spróbować lekkie podejście, wypróbować gościa bez żadnego od razu wsadzania, przecież to nie koniec świata? XX jasne że macie same te orgazmy, ale to "TYLKO skurcze ciała" i na pewno NIC więcej :-(

Gość gość
Ale jakie to ma znaczenie singielka czy nie,od pieciu lat jestem w zwiazku a i tak masturbuje sie przynajmiej raz w tygodniu,taka po prostu mala odskocznia od rutyny i nudy w seksie i orgazm gwarantowany,masturbacja zawsze w moim zyciu byla bardzo wazna.

Gość gość
ale nie widisz nie zauważyłaś różnicy jak miałaś orgazm w seksie od tego z masturbacji? zazwyczaj sama sobie robię a potem jeszcze z facetem to masz dwa :-)

Gość gość
może jest tak że jak masz im wieksze skłonności zeby to robić to sama tym jeszcze trudniej z drugą osobą wiadomo

Gość gość
Owszem masturbacja jest dla mnie wazna jednak staram sie jej nie naduzywac,traktuje to raczej jako urozmaicenie ,maz niestety ma mniejsxe potrzeby.

Gość gość
szkoda nie szkoda. Jak nie ma u boku faceta w którym jesteśmy zakochanie to wyboru nie ma. A seks dla sportu nie istnieje.

Gość gość
Bardzo to wszystko ciekawe co piszecie i jak widze zdania sa podzielone,ja obecnie od okolo 5-lat jestem samotna ,po rozwodzie postanowilam poswiecic sie wychowywaniu corki, mieszkam z rodzicami w malenkiej miejscowosci nie mam zbyt wiele mozliwosci poznania jakiegos partnera,jestem gleboka katoliczka wychowywana bylam w wieze ze masturbacja to wielki grzech przez dlugi czas zachowywalam wstrzemiezliwosc, staralam sie nie myslec o seksie ale nie dalam rady,modlitwy i postanowienia o zyciu w czystosci nie na wiele sie zdaly, staram sie swoje rozladowywac swoje emocje poprzez masturbacje,pomaga jednak zle sie z tym czuje,nie mam z kim o tym porozmawiac.

Gość gość
nie kazdy facet jest dobry w lozku.

Gość gość
z Bogiem porozmawiaj on WSZYSTKO zrozumie. Modl sie, ja mam podobnie jak ty. masturbuje sie i modle i jest mi duzo lzej. mozemy porozmawiac jak chcesz.

Gość gość
Twój problem tej od religii, i reszty od "zawsze udanego samodzielnego orgazmu" jest wiara w ogólne poglądy? Od religi czego konkretnie potrzebowałaś, brakowało Ci żeby "zgrzeszyć"? poczucia własnego ciała, fizyczności czy kobiecości, etc? X Może rzecz w tym że nie chodzi tylko o sam orgazm jako skurcze ciała? ale kontakt fizyczny, przecież są dziewczyny co mają mega satysfakcję nawet w rodzaju seksualnej jak je ktoś w określony sposób przytuli czy jakoś "to poczują" a nie koniecznie te magiczne skurcze Moze wszystkie jestesmy niewolnikami stereotypów że dziewczyna to musi... albo być religijna albo miec orgazm XX jest jeszcze inne wyjście, przecież mozna spróbować z facetem na tzw. sucho, tylko dotyk taki wstępny i zobaczyć co dalej, nie każdy chyba odbierze to jakby oddać mu cale dosłownie ciało, nawet faceci się w końcu zmieniają mamy XXI wiek

Gość gość
nie ma to jak wytrysk jednak wolimy na mokro ale jak nie ma wyboru to jest na sucho, oczywiscie z nawilzaczem, zeby otarc nie bylo.

Gość gość
na sucho? chodzi o przytulanie? jak nic nie czuje też nie ma opcji, zero przyjemności z takiego kontaktu

Gość gość
a np. jakby tylko facet mial sam sie postarać i to zrobić za Ciebie? to chyba lepsze od samej a w sumie seks nie był.. w rozumieniu klasycznym tylko czy psychicznie i uczuciowo dziewczyny w Polsce są na to gotowe, bo na zachodzie to chyba powszechniejsze niz masturbacja X ps. to na co byś mogła pozwolić takiemu max? piersi, pocałunek i koniec :-)

Gość gość
Gosc 23.7 A zpowiedz? Czy probowslas sie spowiadac z tego?dla mnie spowiedz jest bardzo wazna,aby przystapic np.do komuni w malych spolecznosciach ludzie zwracaja na to uwage.

Gość gość
to nie działa jednak w drugą stronę bo mi nie daje duzo widok meskiego przyrodzenia bez uczuc :-(

Gość gość
nie wyobrażam sobie nawet palcówki ani macania piersi czy czegokolwiek innego z gościem który mnie nie pociąga . nie i koniec. wolę żyć w celibacie i nadrobić zaległości kiedyś z tym z którym naprawdę tego chce

Gość gość
bez sprzesady, to naturalne chyba dla samotnej kobiety w kwiecie wieku, spowiadac to sie moze z seksu z penetracją z obcym facetem i to żonatym :-) nie bądź bardziej święta niż papież, że ktoś jest samotny to nie zaczny że sie ma spowiadać z takich rzeczy

Gość gość
ja szukam prawdziwej milosci