Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odwzajemnianie zainteresowania

Polecane posty

Gość gość
Kochasz ja?

Gość gość
tyle wolnych i marzących o miłości a On się za zajętą ogląda,czy Was mozna zrozumiec?

Gość gość
do: gość dziś Czasem można być w poważnym związku w którym coś się już wypaliło, albo jest brak perspektyw na wspólną przyszłość. Ja tak mam w swoim związku. Zupełnie odmienne spojrzenia na życie. Nie mówię że odwzajemniłabym zainteresowanie każdego, który się nawinie i by te zainteresowanie mi okazywał. Musi to być odpowiednia osoba i odpowiedni czas. Wszystko musi zagrać. Ale szanse jakieś są. Natomiast u mocno zakochanej kobiety raczej nie ma szans żeby zwróciła na kogoś innego uwagę, nawet jakby się ten ktoś niewiadomo jak produkował. Musi być jednak ta chemia między ludźmi, żeby coś się wydarzyło.

Gość gość
Chemia... Nie doświadczyłam jeszcze tego. To prawda, że jak coś jest na rzeczy to zarówno ona jak i on to odczuwają? To obustronne? Co to jest ta chemia?

Gość gość
chemia to wzajemne przyciąganie jawne albo skryte jak ukrywają to przed sobą z jakiś powodów,chemia na tle psychologicznym to ciagle myślą o sobie, tęsknią, rozmawiają w myślach z tą osobą a chemia fizyczna to pożadanie, PYTANIE czy 2 chemie mogą być razem?