Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądaliście film pucz

Polecane posty

Gość gość

Oglądaliście film pucz

Gość gość
Nie, bo od kilku tygodni mam "awarię" tvp1. Widziałem za to reakcje Nitrasa po emisji Puczu i musiało prostaka zaboleć :D

Gość gość
Ten temat to jakas mucholapka na debili do manipulacji? :D

Gość gość
nie wiedzialam ze mlody Stuhr tak prostacko zartowal na gali Orły 2016. jak rowniez tego, ze Nitras razem z tą przyglupia mloda platformerka (tą, co to w programie nagrywanym dla Polsatu w tramwaju, nie potrafila odpowiedziec na pytania z zakresu elementarnej wiedzy o ustroju naszego kraju) dostali takiego wscieku d.py z nagrywaniem na smartfona i wpierdzielaniem sie do pokoju w ktorym miesci sie klub poselski PIS. ja bym na miejscu nagrywanych pisowskich poslow raczej nie wytrzymala i albo pojechala wiazanka albo po prostu tracila z impetem ich reki by smartfony ostro polecialy na marmurkowe posadzki (a byl tam taki urywek). poza tym jest jakas niepisana zasada, ze poslowie opozycji nie wparowują kiedy im się widzi do pomieszczeń które w sejmie zajmuje opozycyjny klub (nie koalicjant)! tu wykazali sie niewatpliwym brakiem oglady- wrecz prostactwem. co to w ogole za szopki pod sejmem byly? zbieranina jakiego elementu to była? to KODersi nie są wykszałconymi ludzmi, reprezentującymi jakiś wyższy poziom ogłady? chyba nie - skoro skandowali "yebać pis", "uciekła su.cz" (o premier Szydło). i kogo wyscie wybierali na prezydentów? przyjrzyjcie sie jakim tonem Bronisław (z jakim zapiekleniem!) skanduje publicznie ze deska ich trzeba, ze odebrac im to co sie nam nalezy! jaka agresja a zarazem wiesniacki ton/ taki ni to dożynkowy ni to z wiejskiego zebrania prostaków w osp!~/ przez niego przemawia. takie nauki odbiera sie w WSI? Wałęsa - szkoda mi komentowac, powiem jedno, cukrzyca i zmienny poziom cukru nie moze usprawiedliwiac majaków! a jak ktos nie kontroluje cukrzycy, co wnosze po jego wypowiedziach, to niech sie zajmie zabawą z wnukami i poswieci czas rodzinie.. totalna zenada ze strony KODersow i opozycji. zgarnijmy 200 lebków, dajmy im na szybko transparenty, megafony itd. jeszcze trzeba umiec skandowac przez te megafony (to do dziouszki ktora probowala recytowac: wolnosc, kocham i rozumie.) :D Mariusz Max Kolonko ma z was niezly polew - żądacie wolnych mediow! a nie potraficie pozwolić dziennikarzom w wykonywaniu ich zawodu - to jak ich traktowaliscie (kiedy dziennikarze tvp probowali nagrywac materialy z protestow) podpada pod paragraf, a zwlaszcza trabienie z bliskiej odleglosci trabkami do uszu dziennikarza. jest to udokumentowane i na jego miejscu juz bym zglosila sprawe na prokurature, bo ryzyko trwalego uszkodzenia sluchu było dosc duze. x zenada i szopka. wyslijcie delegacje do Rosji, tam was naucza jak sie strajkuje. jeszcze stara sbecja/ubecja z duma paradujaca w beretkach. haha macie fantazje :D

Gość gość
ja jestem w szoku.gdzieś w komentarzach opozycje ktoś określił inteligencją w walonkach uważam że trafił z tym określeniem

Gość gość
oglądałem ,szczerze mówiąc wstyd mi było za tych ludzi choć tylko siedziałem przed TV wstyd mi też było bo kiedyś głosowałem na PO gdy tak się patrzy na takie wstrętne zachowanie znanych w Polsce osób to aż naprawdę głupio robi się człowiekowi

Gość gość
Ten cały KOD to jakaś sekta TVN chyba jakiś ukryty przekaz podprogowy nadaje że oni sie tak zachowuja są jak opętani ja miałam wrażenie nie po tym filmie ale wtedy jak te wydarzenia oglądałam w relacjach na bierząco że jeszcze chwila i zaczną mordować ten film mnie tylko w tym utwierdził tylko zachowanie zimnej krwi przez rząd i PIS zapobiegł tragedii

Gość gość
mam nadzieje ze chociaz czesc kodziarzy po tym filmie otrzezwieje ze zaczna troche myslec

Gość gość
super film na niedzielny wieczór ,dał sporo emocji

Gość gość
Znalezione w sieci -Czym różni się Nitras od Grabca? - Tym, że Nitras pudruje nos od środka :D

Gość gość
Tvp też tak ordynarnie jechała po solidarnosci w 80. l. Nic nowego. Ja się cieszę, bo im więcej ordynarnej propagandy i kłamstw tym boleśniejszy będzie upadek kaczora.

Gość gość
kazda wladza jedzie po opozycji, przykro mi ze sie gosciu dopiero teraz obudziles. no ale jakos wczesniej nie bylo skandowania y.ebac sld, ye.bac aws

Gość gość
upadku kaczora.. :D :D :D

Gość gość
17;09 uśmiałam sie aż mnie szczęki bolą:D

Gość gość
Ja oglądałam to wszystko w internecie bo śledziłam sytuacje wiec nie była to nowość ale te wszystkie fakty zebrane w całość wzbudzają we mnie obrzydzenie do tych wszystkich zakłamanych i agresywnych ludzi

Gość gość
nie, gdzie można go obejrzeć?

Gość gość
za mocne słowo film. ale niestety niemieckim sługusom nie udało się nie będzie premii....hheheheh

Gość gość
gość dziś 17;09 uśmiałam sie aż mnie szczęki boląsmiech.gif x ja tez :D

Gość gość
w tym filmie jest taka migawka jak Stuhr klepie te swoje prymitywne dowc**y "elity"odgrywają wielkie rozbawienia i wśród nich Ewa Dałkowska która patrzy na to wszystko z obrzydzeniem

Gość obecny
nie oglądałem filmu 'pucz' ale mam nadzieję, że jakaś dobra 'duszyczka' wrzuci ten film na youtube , natomiast czytając Wasze komentarze mnie zastanawia teraz całkowity BRAK zainteresowania osoby , która do tej pory sponsorowała KOD i Gazetę Wyborczą , mam na myśli znanego sponsora o nazwisku Soros , miliarder który nie lubi przegrywać a zainwestował w Polsce sporo forsy i co teraz, wydał kuupę kasy i nic z tego nie ma ? obawiam się odwetu Sorosa na Polakach i na PiS ! jak nie za miesiąc to za pół roku Soros znowu pokaże swoją siłę . A odnośnie do polskich aktorów , satyryków , cele-brytów , którzy bardzo kochają KOD , P0srańców oraz partię Swetru to nie chcę być złym prorokiem ale może się okazać wkrótce, że Polacy całkowicie zlekceważą Macieja Stuhr , Krystynę Janda i wielu innych i znanych , po kiego wała mam oglądać popisy sceniczne celebryty , który obraża mnie Polaka , który zapierdziela ostro w Polsce aby zapracować na kawałek polskiego chleba a Stuhr lub Janda wyjdzie na scenę , coś tam powie , pierdnie i za występ inkasuje wieczorem 3000 PLN netto mając Polaków w duupie !

Gość gość
najgorsze , że lemingi, kodowcy i tvn jest gotowy doprowadzić do rozlewu krwi Polaków byleby tylko przywrócić ulad , który sobie stworzyli. pseudoelit na które reszta Polaków ma za grosze tyrać a kto nie chce to won na emigracje

Gość obecny
' że deską ich trzeba, że odebrać im to co się nam należy ! ' chyba w historii Polski , która ma ponad 1000 lat żaden Król lub Prezydent nie odważył się publicznie powiedzieć takich słów na temat własnego narodu , to jest skandal panie Komorowski Bronisławie , za co i z jakiego powodu chce mnie pan lać i bić deską , czy z tego powodu, że tyram po 12 godzin dziennie zarabiając grosze ?

Gość gość
Pucz jest na you tube. Zdjęcie z Brąkiem i czas 30:30

Gość gość
nie ma doskonałych polityków i rzad PIS też doskonały nie bedzie nie ma co sie łudzić ale wole ten rzad niż mieli by do władzy wrócic poprzednicy ci wszyscy z PO i Nowoczesnej to na bazar czapkami handlować a nie reprezentowac nasz kraj co za tumany na nich głosowały