Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doffariq2

Polska na dzien dzisiejszy

Polecane posty

Gość doffariq2

Cześć forumowicze, tak się zastanawiam... co ten PiS jeszcze nawyrabia u nas w państwie. Nie dość, że się z nas śmieją to dodatkowo nic nie ulega poprawie! Widziałem ostatnio jakiegoś młodego chłopaka w takiej koszulce z http://www.artykulypropagandowe.pl/koszulki/1307-koszulka-meska-godlo-polska.html i zastanawiam się ile osób wstydzi się przyznać teraz do swojego godła? Jak to jest z Wami?

Gość Sławek09
Wiem, że robisz reklamę, ale... NIGDY nie wyprę się ORŁA W koronie i w razie potrzeby oddam życie za moją ukochaną ojczyznę pięknie nazwaną POLSKA!

Gość gość
Za granicą się śmieją z Leppera 2.0, czyli Czesia Schetyny.

Gość mariun
Ja się tutaj nie dopatrzyłem reklamy więc spokojnie :) wątki polityczne są trochę kontrowersyjne. Ja nie mam zdania co do PiSu, są mi obojętni, ale za bardzo z ich rządów nie jestem zadowolony ale też nie narzekam jakoś specjalnie, taką koszulkę bym nosił bo jestem Polakiem i patriotyzm to jedna a władza polityczna to drugie. PS. Tak apropo to z tego sklepu artykulypropagandowe zamawialiśmy akcesoria do pocztu sztandarowego dla strażaków :) PS 2. To nie reklama :)

Gość gość
nigdy nie byłam specjalnie związana z symbolami narodowymi. przypadek sprawia, że ktoś rodzi się w takim, a nie innym kraju. Nie ma się czego wstydzić, ale nie ma się też czym chwalić

Gość gość
bardiej sie wstydzilem godla za PO te poniemieckie swinie wszystko by niemcowi oddali i jeszcze żyć wylizali,juz niech ten Pis zadzi i daje bidokom te 500+ te bande z PO stac na osmiorniczki itp a jeszcze jak widze gen zaklamany pysk pa i Kopacz to nuz mu w kuch,i po blacie sam skacze eh:-D