Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

41latka depresja z powodu samotnosci

Polecane posty

Gość gość

jestem sama, bez dziecka, praca która nie daje satysfakcji ani dobrych pieniędzy. ciągle mi się chce płakać nad moim zmarnowanym życiem:-(

Gość gość
z jakiego regionu jesteś ?

Gość gość
"przebijam" ja nawet nie mam pracy :( a depresja taką, że ludzi unikam

Gość gość
Dlaczego jesteś sama? W sumie nie jest jeszcze za późno na szczęśliwy związek i założenie rodziny.

Gość gość
Faceta Ci brak:-) Krzysztof

Gość gość
Ludzie narzekacie a chyba nie jesteście kalekami czy ograniczonymi osobami nie urażając nikogo, ale to od was zalezy jak sie mniej więcej życie potoczy

Gość gość
faceci w moim wieku i ciut starsi szukaja młodszych. a mnie panowie 50 plus nie interesują niestety.szukam kogoś w moim wieku, bez bagażu typu była zona z dziećmi.

Gość gość
19:26 pier***isz framazony.

Gość gość
No ale dlaczego przez tyle lat z nikim nie stworzylas rodziny? Teraz może być ciężko o faceta bez przeszłości

Gość gość
nie mamy wplywu na nasze zycie na milosc.bo w tym caly jest ambaras zeby dwoej chcialo na raz. nie umialabym byc z kims z rozsądku bez milosc. ale wiem,ze sa kobiety ktore wychodza za maz z rozsadku,bo sie boja samotnosci,chca miec dziecko.

Gość gość
A może jest tu taki z którym teraz piszesz:-) Krzysztof

Gość gość
Witam, mam podobnie tyle,że o kilka lat jestem młodsza no i prace mam w miarę satysfakcjonującą, głównie ze względu na pieniądze. Może nie duże ale mogę sobie pozwolić na rzeczy materialne, ale już tych nie materialnych nic mi nie zastąpi. Czuję żal do siebie, że nie potrafię być inna, tylko taka sztywna, wszystko na serio biorę, smutny ze mnie człowiek. Chyba tak naprawdę nigdy nie dorosłam do bycia dorosłą cokolwiek to znaczy.

Gość gość
FRamazon to masz na drugie:D

Gość gość
bzdury ! mam 37 lat i szukam 40+

Gość gość
Mamy pełny wpływ na swoje życie co chcesz to masz a depresja została wymyślona to nic innego jak lenistwo masz "depresje" bo ci tak wygodnie

Gość gość
Krzysztof nie narzucaj się

Gość gość
Piszcie z jakiego regionu jestescie, moze ktos sie z kims dogada, np. pomorskie lub okolice Poznania, itp.

Gość gość
Autorko.... pogadasz teraz na skype? Nie musi być wideo tylko głos. Chcesz?

Gość gość
gość - Mamy pełny wpływ na swoje życie co chcesz to masz a depresja została wymyślona to nic innego jak lenistwo masz "depresje" bo ci tak wygodnie - w takim razie skoro twierdzisz, ze depresja to tylko lenistwo (czyli fajnie sobie leżeć i nic nie robić) to wytłumacz mi, dlaczego tyle tysięcy osób popełnia samobójstwo z tego "lenistwa". I często są to też osoby, które mają rodzine, znajomych, prace, hobby. Jesteś ignorant i nie masz pojęcia czym jest depresja. To choroba, organizm nie wytwarza serotoniny "hormonu szczęścia". Tak jak u cukrzyka, organizm nie wytwarza insuliny i dlatego dana osoba choruje. To co, cukrzykowi tez powiesz, że z lenistwa sobie wymyślił cukrzycę.

Gość gość
było nie wybrzydzać i być aktywną w poszukiwaniach faceta, a nie pasywnie siedzieć i czekać aż książę zjawi.

Gość rusz doope babo
autorka siedzi na doopie i czeka na cuda aby się jej przydażyły, podobnie jak mój jeden znajomy, narzeka i nic z tym nie robi, debil i LEŃ

Gość gość
rusz doope babo - tak do ciebie woła twój stary zebyś mu loda zrobiła :D :D :D

Gość wina tylko twoja
autorko, masz depresje z samotności a jak ktoś oferuje rozmowe to uciekasz, masz fobie społeczną raczej, może i inne problemy umysłowe, ale niestety tylko z własnej winy

Gość gość
Autorko jesli na prawdę szukasz porady wejdź na inne najlepiej kobiece forum bo tu w większości sami nieteges piszą tylko obrażając

Gość gość
masz konto na Zbiorniku skarbie ?

Gość gość
nie uciekam tylko mam przzeciez inne zeczy do robienia niz tylko siedzenie nakafe i czytanie tekstow ze mamruszyc d**e, ze to moja wina ze jestem sama, ze depresja to zwykle lenistwo itp itd. Krzysztof skąd jestes i ile masz lat?

Gość gość
Idź po leki antydepresyjne ja juz biorę i jest dużo lepiej, tylko ze musialam isc di psychiatry, bo oprócz depresji mam tez lęki

Gość gość223
Czy autorka ma na imię Anna ?

Gość gość223
Bo moja kierowniczka ma na imię Anna już chyba 4 dychy na karku , mieszka z kotem nie może znaleźć faceta i udaje ze jest super :D nikt jej nie cierpi przy niej udają ze ja uwielbiają a jak tylko się odkręci to obrabiają jej tyłek . Praca nie daje jej satysfakcji ale to jedyne co ma w życiu przez to wyżywa się na swoich pracownikach

Gość gość
Psycholog ci pomoże, on ci znajdzie drugą połówkę , a tak po za tym nieszczesliwość emocjonalna dla mnie to najgorsze co może być.