Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egzaminator to mój wróg ?

Polecane posty

Gość gość

Hej kochani kierowcy , w Listopadzie 2015 roku podeszłam do egzaminu na prawo jazdy gdyż w lipcu skończyłam 18 lat , przychodziłam na każde spotkanie , na jazdach szło mi super , aż mój instruktor stwierdził ze już za drugim razem jedziemy na miasto gdzie bd zdawać , robiłam błędy ale odrazu starałam się je poprawiać , w maju miałam egzamin teori zdałam za pierwszym byłam szczęśliwa , odrazu zapisałam się na praktyczny który miałam w kwietniu i nie mogłam się doczekać , przed egzaminem wyjedzilam godziny i mój instruktor stwierdził ze napewno zdam , byłam mega przygotowana i klops nie zdałam , załamałam się , za drugim kolejny raz i znów na placu , trzeci czwarty piąty szósty na mieście byłam totalnie załamana wykupywalam sobie jazdy egzaminatorzy mówili mi ze jeżdżę dobrze tylko robię podstawowe błędy , ze znam przepisy i wiem jak je stosować i wgl , przyszedł egzamin 7 , wykupiłam se godziny byłam pełna pozytywnej energii i pojechałam na wyjedzenie godzin , mój instruktor strasznie na mnie krzyczał i ze pow ze wątpi ze zdam , byłam tak załamana ze w trakcie egzaminu nie zdałam , potem przyszedł 8,9 raz i klops znów na mieście , mój egzaminator , nie przerwał mi egzaminu pokazał mi co robię złe i jeździliśmy 45 minut tak jak powinien trwać egzamin powiedział mi żebym zmieniła instruktora , i tak zrobiłam lecz nowy instruktor cały czas zmieniał mi kiedy bd jeździć a innego nie mogłam znaleźć , przed egzaminem przyjechała jego córka i powiedziała mi ze jej tata nie przyjedzie bo coś mu innego wypadło byłam zła , ale stwierdziłam ze i tak dam z siebie 100% niestety los chciał inaczej bęc nie zdałam dałam sobie spokój bo z listopada 2015 roku stał się grudzień 2016 rok , były święta nowy rok i mamy 2017 , i aż do teraz znalazłam instruktora który powiedział ze mi pomoże mam nadzieje ze nie na wali , ufam mu i czuje ze pomoże mi jestem pełna pozytywnej energii chociaż jak widzę ze młodsze odemnie osoby już maja za sobą egzaminy i prawko czuje smutek chodź cieszę się ich szczęściem mam poczucie żalu do samej siebie i zazdrości , moim największym wrogiem jest strach , i brak kasy , wiem ze to głupie poszła na prawko a nie ma kasy nie zdała 10 razy a mogła odłożyć ta kase i wykupić se jazdy wiem ja tez żałuje ale czasu nie cofnę , największym marzeniem jej jazda własnym samochodem chociaż mam 19 lat i uczę się mieszkam sama i jeszcze pracuje , to czuje ze nawet jak mam mały fundusz zdam , kochani a wy jak zdaliście prawka ? I jak radzicie sobie ze stresem ? :)

Gość gość
Nie wiem, dla mnie egzaminator nie był wrogo nastawiony ale na pewno starał się mnie oblać, nie da się ukryć. Też miałam problemy ale raczej z wyjeżdżeniem godzin i skończeniem kursu, też się uczę i pracuję, dopiero kiedy się przeniosłam do moto start mogłam się zapisać na takie godziny i terminy które mi pasowały. Zdałam za 3 razem i to w śnieżycę, bałam się byłam zestresowana i się udało, tak że trzymam kciuki, uda Ci się :)

Gość Kamosia
Bardzo fajny post... Niestety tak to juz dziala :( Ja wolalam kupic prawko kolekcjonerskie na clubcard com pl i powiem szczerze, ze teraz polecam kazdemu. jestem super zadowolona :P

Gość gość
nooo tak troszeczke chyba :/ tak to juz dziala ze to jest walka psychiczna w samochodzie xd dlatego ja juz jestem madrzejsza i bym sie tym nie przejmowala tylko kupila kolekcjonerke na fastidcard com ... :v

Gość gośćhh
Nie przejmować się, dać sobie spokój. Wystarczy zamówić kolekcjonerskie prawko http://prawko-dowod.pl/ i wiadomo, nie do użytku, ale na pamiątkę tego sromotnego bólu będzie - pokażesz rodzinie, to pozazdroszczą haha