Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opole ma 4 teatry

Minęło już ponad 500 lat od odkrycia Ameryki za sto lat będzie kolejne 100 lat

Polecane posty

Gość Opole ma 4 teatry

Od odkrycia Ameryki

Gość gość
No i?

Gość gość
no i nic; namysłów nadal jest megadziurą :o

Gość gość
Nie nie jest dziurą na pewno nie większą niż twoja wieś

Gość gość
w przeciwieństwie do ciebie ułomie nie każdy jest wioskowym głupkiem z rozdziawioną gębą na widok miasta :D

Gość gość
Co ja nie rozdziawiam gęby na widok miasta głupku bo od dziecka jeżdżę do Wrocławia i opola i od małego jestem do widoku miasta przyzwyczajony głupku i w mieście ani razy gęby nie rozdziawiałem ani razu i w mieście mnie nic nie dziwi nic a nic potrafię w stu procentach sobie poradzić w mieście i nie jestem głupkiem ps myślisz że w miastach nie ma głupków?

Gość gość
znowu się zafiksował ze swoim "od dziecka" :D

Gość gość
gość dziś bo on zwyczajnie upośledzony i opóźniony jest

Gość gość
gość dziś no to wiele wyjaśnia ;) wcale mnie zatem nie dziwi jego "działalność" tutaj

Gość gość
zaraz jeszcze się zacznie jazda z "przecież wiem, że pisze z jedną osobą głupku" :D :D i inne stałe bzdety

Gość Opole ma 4 teatry
Nie pisz sam ze sobą gościu od homocwela bo nikt poza mną i tobą w ten temat nie wchodzi i te wpisy 10:37 i 10:38 to są twoje wpisy i nie pisz sam ze sobą bo doskonale o tym wiesz ze to ty i nie pisz ze nie pisze z jedną osobą bo doskonale wiesz ze pisze z jedną osobą i nie wmówisz mi że jest inaczej myślisz że jestem aż taki głupi i dam się nabrać że niby nie piszę z jedną osobą? To sobie daruj głupku i wejdź na spis tematów... I zrozum że opole ma 4 teatry

Gość gość
Ha, ha, ha :D :D a nie mówiłam :D

Gość gość
10:41 i znowu sobie odpisujesz kogo ty chcesz oszukać co Przeciez nie muszę Ci udowadniać że piszę z jedną osobą bo doskonale o tym wiesz więc po co mam udowadniać rzeczy o których wiesz wiesz bo to ty piszesz

Gość gość
Ha ha ha a nie mówiłam... Gość od homocwela znowu ty zdecyduj się czy jesteś chłopem czy babą i w jakim rodzajniku piszesz myślisz że dam się na to głupku nabrać że to niby nie ty i że niby nie piszę z jedną osobą? To ty udowadniasz że jesteś nienormalny i myślisz że przez to jesteś fajny i super? To się mylisz bo jesteś żałosny i zakompleksiony

Gość gość
ciekawe jakie masz niby dowody na pisanie z jedną osobą. nie ma takich dowodów, a ty jesteś chory psychicznie :o zresztą to całe kafe to siedlisko takich świrów i pojyebańców jak ty

Gość gość
Ps nie muszę mieć dowodów bo ty doskonale wiesz że to ty piszesz głupku bo nikt inny poza mną i tobą na ten temat nie wchodzi rozumiesz? A kto mi ukradł niebieski nick Namysłów województwo opolskie oraz kawosz 96 i Mateusz kołbuc z niebieskich nicków to ty bo w każdym temacie pisałeś ps i na tych ukradzionych nickach miałeś identyczny styl pisania itd bo w moich tematach niby przypadkiem ukradłes mi niebieskie nicki i co to niby przypadek tak? Ps i ty doskonale wiesz że to ty piszesz ps i na jakim dworcu korzystasz z internetu Biedaku?

Gość gość
masz nasrane we łbie :o

Gość gość
Ps i pisałeś że całe kafe to siedlisko poyebańców rozumiem że piszesz też o sobie bo twoje wpisy i twój zjadliwy hejt i ubzduranie sobie tego że jesteś wieloma osobami i to że ciągle mnie atakujesz Obrażasz itd i ciągle się wywyższasz i Uważasz się za niewiadomo kogo to świadczy że nie jestes normalny bo nikt normalny nikogo nie atakuje bez powodu i nie pisze hejtu jesteś mitomanem bo udajesz że pracujesz a jesteś bezrobotny bo cały dzień na kafe głupoty wypisujesz zamiast pracować ps nawet przed komputerem się pracuje a nie włazi na kafe i się nie obraża ps i sam jesteś nienormalny bo jesteś hejterem i zakompleksionym bezrobotnym frajerem i frustratem

Gość gość
Co zatkało cie ze nie odpisujesz?

Gość gość
"za sto lat będzie kolejne 100 lat" NO GENIUSZ! :classic_cool:

Gość Opole ma 4 teatry
Nie jestem geniuszem bo napisałem to tobie byś zrozumiał bo ty dopiero teraz o 11:11 się skapłeś ja to wiem od przedszkola a ty dopiero od 31 stycznia 2017 o godzinie 11:11 sukces no nie?

Gość gość
przecież dyskusja z tobą nie ma najmniejszego sensu; ty nie przyjmujesz argumentów innych niż te w które sam wierzysz :o wierz więc sobie zatem, że piszesz z jedną osobą, że ten "jeden" ktoś jest takim nierobem i niuedacznikiem jak ty, że jest tak samo zafiksowany jak ty itd. itp.

Gość gość
Mam cię w d\u\\p\i\ee\, p\o\j\e\b\i\e\ :classic_cool:

Gość gość
500 lat temu Ameryka została odkryta a Namysłów 800 lat temu zyskał prawa miejskie a 1000 lat temu były pierwsze wzmianki o Namysłowie (dzisiejszym 16 tysięcznym mieście w województwie opolskim)

Gość gość
Jestem poyebem tak? przecież nie muszę wierzyć że piszę z jedną osobą bo pisze z jedną osobą bo doskonale o tym wiesz i nie wmówisz mi że jest inaczej ps i piszesz ze jestem poyebem a ty kim jesteś ty niby normalny jesteś wmawiając mi że nie piszę z jedną osobą i niby jestes normalny codziennie przez cały okres jak ze mną dyskutujesz nie potrafisz normalnie dyskutować bo ciągle mnie obrazasz wyzywasz gnoisz Niszczysz mi psychike ciągle swój hejt twoje żale i złość wylewasz ciągle mnie obrazasz piszesz na każdym kroku że opole to dziura choć ma 4 teatry i jest miastem wojewódzkim i w dochodzie w przeliczeniu na mieszkańca opole jest bogatsze niż Wrocław choć niewiele ale jest i ciągke się wywyższasz i Uważasz się za niewiadomo kogo i na sto procent nie pracujesz oszuscie bo nawet gdybyś pracował przy komputerze to byś całymi dniami na kafe byś nie wchodził bo byś nie miał czasu a cały dzień codziennie 24/h tu jesteś i gdybyś pracował przy komputerze to nie miał byś czasu wchodzić ukradkiem na kafe oraz szef dodatkowo kontroluje ps więc wiem że jesteś bezrobotny...

Gość gość
No odnies się do tego komentarza

Gość gość
on zaprawdę jest ciężko upośledzony :o i pomyśleć, że takie osoby chodza samopas po ulicy... przecież powinien być izolowany

Gość gość
11:48 lepiej poczytaj mój komentarz z 11:25 i spójrz lepiej na siebie hejterze kim ty jesteś i lepiej spójrz jakie ty rzeczy wypi(opole ma 4 teatry i w dochodzie w przeliczeniu na mieszkańca jest bogatsze niż Wrocław niewiele ale bogatsze i co dalej twierdzisz że opole to dziura?)sujesz i dobrze o tym wiesz Jorge wert du srentu bi kupello zinre